Irén már elérte New Yorkot, és a Facebook gépterme felé tart. Ha bejut a fő switchig, akkor gigabites sebességgel érkezhet Európába. A Facebook a profilok bedeszkázását javasolja.

A Facebook arra kéri minden felhasználóját, hogy készüljenek fel: az Irén a közösségi oldalon is lecsaphat, ha átjut az üvegszálas kábeleken New Yorkból. „10-100 gigabites szélre, letöltések megszakadására számítunk, de átmenetileg zavar lehet a vicces videók streamelésében is” – mondta el a Facebook-katasztrófák elhárításáért és okozásáért felelős vezetője. „A Farmevillezőket arra kérjük, hogy takarják le terményeiket, a Maffia War résztvevői pedig remélhetőleg az Irén okozta káoszban nem kezdenek el fosztogatni. Mindenesetre arra kérjük a felhasználóinkat, hogy deszkázzák be profiljaikat, halmozzanak fel minél több lájkot, kommentet és cukrot, a hurrikán idejére”.

A Facebookon közben szervezkedés indult az Irén ellen. Jelenleg a legnépszerűbb az „Egymillióan az Irénért”-, „Akik utálják, ha Irén elfújja a házukat”– és „Cseh Tamás: Irén a tévében”-csoport.

27 KOMMENT

  1. Mondom magamnak, hogy idefigyelj csak More! Ezek a meterológusok (vagy micsoda) jól mellényúltak ám, mert az a nagy nyílvessző nem is New Yorkra mutat, hanem inkább Lászvegászra!

  2. Mások nyomorán poénkodtok? 10 ember már biztosan meghalt odaát, és ennél még sokkal több fog. Örülök hogy jól szórakoztok.
    Átalában bírom a hírcsárdát, de ezzel most nagyon mélyre süllyedtetek. gratulálok hozzá.

  3. @Vizslah:elég kevés dolog van a világon, amibe nem haltak már bele számosan. A közlekedéstől a szerelemig túl sok témát kéne kihagyni a poénokból. Szerintem inkább lehessen mindenen nevetni.

  4. Azt hiszem, az ország is elcserélné a Cigány Rákosit és Matolcsycskát Irénre! 🙂 Ezek a tetvesek nagyobb pusztítást végeznek az országban, mint a pestisjárványok. 🙂

  5. @Rebegő ajkak: “a határokat a cikkben szereplő mondatokra vonatkozóan egy egyszerű, alany-állítmány-tárgy szintű elemzéssel megállapíthatod.”
    a google fordító algoritmusa az, ami ezen a szinten befejezettnek tekinti a tartlomelemzést. talán homo sapiensektől elvárható, hogy a kontextust is értelmezzék. mert hát máskülönben nem is lenne vicces a szöveg. ugyebár.