A Magyar Nemzetbe írt, bicikliseket támadó cikke után Tóth Gy. László politológus másról is beszélt a HírCsárdának. Exkluzív interjú.

HírCsárda: Nagy vitákat kavart a biciklisekről szóló értekezése. Fenntartja az állításait?
Tóth Gy. László: Természetesen. Nem szívtam még annyi füvet, mint a biciklisek, hogy elfelejtsem egyik napról a másikra, mit is mondtam. Meleg sem vagyok, velük ellentétben, úgyhogy tartom is magam a véleményemhez.

Miért pont a bicikliseket pécézte ki?
A helyzet az, hogy sok deviáns viselkedési formával találkozom, amikor minden reggel megteszem az öt perces autóutat a munkahelyemig. Motorosok parkolnak a ház előtt, kutyákat sétáltatnak az emberek, kinéznek az ablakon, az erkélyen cigiznek, össze-vissza gyalogolnak..

Ezek szerint a gyalogosokkal is problémája van?
Nem is kérdés. A gyalogosok Budapest gennyedző fekélyei, egy kihányt darab répa egy hasmenéses székleten. Undorítónak tartom a gyaloglás minden formáját. Legszívesebben betiltanám ezt a neoliberális, kétszer megemésztett, feltrancsírozott disznóvégbelet.

Honnan jön ez a sok negativitás?
Nagy divat lett mostanság ez az úgynevezett "sétálás". Ebben a rossz levegőjű, benzingőzös városban azt gondolják az emberek, hogy egészségesebben élnek majd, ha gyalog közlekednek. De ki akarná szívni ezt a rossz levegőt, kérdem én? Ebből is látszik, a gyalogosok mind rúgnivaló őrültek, akiknek otthon lenne a helyük.

Esetleg összetűzésbe is keveredett már velük?
Miért kéne eltűrnöm nekem, Audisnak, hogy várni kell arra, amíg átszenvedik magukat a zebrán? Ha rájuk sem nyithatom az ajtót, mi biztosítja, hogy minél hamarabb eltakarodnak majd a kocsim elől? Aztán meg ha elütök egyet, még én vagyok a hibás? Humbug, hát mindenki látta, hogy elém akart ugrani! Közben meg arról beszélnek, hogy védik a környezetet? Hát nem több benzin fogy akkor, ha nagy gázt adok az úttesten átszaladó gyalogos láttán, hátha még el tudom csapni? És ezt ki fogja kifizetni? Naná, hogy én!

Nem gondolja, hogy a gyaloglás olyan dolog, ami egyszerűen muszáj? Nem mindenkinek van autója…
Nem, ezt csak a judeobolsevista összeesküvők terjesztik. Ez egy régről itt maradt reflex, ebből is látszik, hogy Rákosi nem halt meg, tovább él az emberek fejében. Belénk verték, hogy a szmog meg a benzin nem "trendi", mert így könnyebben el tudják adni nekünk a liberális orgiákat, a leköpnivaló műsorokat és a transzvesztitaságot.

Hogy jön a transzvesztitaság a gyalogláshoz?
Látott már audis transzvesztitát? Naugye.

28 KOMMENT

  1. Kiegészítés, kiemelten kezelendőek az idióta kismamák a kocsijukkal. Babakocsi? Mi az hogy babaKOCSI? megy az 50el legalább? Nem? Akkor takarodás az utcáról, a járdára túl nagy és ha ott van fel se lehet parkolni normálisan! A zebrán alig ér át és amúgyis, biztos valami fattyú libsi buzi lesz belőle ha felnő, ha már kiskorában erre szocializálják. Szerencsére sebességéből adódóan könnyű ellenfél…

  2. Zseniális hír. :))) Az eredeti olvasása után menten agyhúgykövet kaptam, most meg szakadok a röhögéstől. :)))

    TGYL-t be kéne aszfaltozni nyakig az Oktogonnál lévő bringaút mellé lábtámasznak, amíg vált a lámpa.

  3. az eredetije is nagyonnn jooo….

    kepviselofunky.blog.hu/2011/05/31/a_rapcsak_utcarol_a_lazar_utcaba_kacsazott_a_reszeg_biciklis_1

    Tóth Gy. László … Rapcsák–Lázár sarkán szabálytalankodó 38 éves férfire: „A kerékpárosok a modern kor hőseinek hiszik magukat, pedig csak egy rosszul szervezett társadalom bomlástermékei ők. (…) Nem tűrnek semmiféle szabályozást: jönnek szemből, oldalról, hátulról, autóúton, gyalogjárdán, hidakon, alul- és felüljárókban, játszótereken.”

  4. Ez túl direkt! Egyszerű provokáció. Ennyire hülye nem lehet valaki! De azt tudja, hogy ezzel feltűnést kelt. Szerintem csak arra hajt, hogy megismerjék a nevét.

  5. ez a Tóthgyélászló Orbán Viktor (volt?) tanácsadója! Így tessék olvasni a Magyar Nemzetbe írt cikkét. Itt nem egy agyhúgyköves levitézlett politológusról van szó, sőt! Adott szinten és közegben egy ilyen igazi véleményformáló. Pontosan úgy gondolkodnak, ahogy ő.

  6. Az a bajom, hogy a tegnapi hírnél egy darabig nem tudtam eldönteni, hogy nem hírcsárdás-e, a mainál meg nem vagyok biztos abban, h ez nem egy valódi interjú Tóth Gyökér Lászlóval… :S Magyarország, én így szeretlek. Elfelejteni.

  7. Texasba kellett volna születnie. Amúgy meg:

    “Látott már audis transzvesztitát? Naugye.”

    Dehogynem! Ott díszeleg a képen, valami Tóth Gy…..

    Persze azért megkérdezném, hogy az audi mellett miért ne lenne büdös a város. Amúgy fiktív cikk, de jópofa.:-)

  8. Nem olvasták About Manó approximológus írását a Goredolu Telegraph legújabb számában?

    A szerző útban Inđija felé átszenvedte magát Budapesten és a magyarok iránti szeretetből megoldást javasol Budapest zsúfoltságának, légszennyezésének, bűnözésének, gyalogos- és kerékpárosgennyedződésének, mértéktelen fényűzésének és elfajult szandál-zokni divatőrületének megfékezésére: meg kell szüntetni Budapest lakosságát.

    Cikkének címe magyar fordításban: Embertelenül jó hely Budapest.