Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta.

Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat – az idei két kiválasztott Schmitt Pál és Fluor Tomi lettek. "Mindennél többet tettünk a magyar kultúráért" – indokolta a döntést a köztársasági elnök, majd átadta a díjjal járó Elismerő Köztársasági Elnöki Nézést a helyszínen lévő legjobb Fluor Tomi-hasonmásnak.

 

 

"Csak akkor írok alá, ha úgy van, és általában úgy van." – fejtette ki Schmitt, aki a gyerekek kérésére rögtönzött moonwalk-bemutatót is tartott a tornateremben. A köztársasági elnök elmondása szerint nem mindenki vágja, hol van a legzsírabb buli a városban, és ha tudta volna, ezt is belefoglaltatja az alkotmányba. 

 

 

"Alap tutkeráj a buli, na csapjunk egy fullos aftert." – magyarázta a budapesti Szent Margit Gimnáziumban adott fogadóóráján a köztársasági elnök. A helyiek kedves üzenettel várták Schmitt érkezését, szavaival pedig még a helyszínre látogató Kanye West is egyetértett. A sztár elmondása szerint Barack Obama amerikai elnök sokat tanulhatna magyar kollégájától. 

 

Az ünnepség Fluor-karaoke előadással ért véget, a köztársasági elnök ragaszkodott hozzá, hogy a színpadra kirendelt kicsi lány is énekelhessen. "Az a kamugép SP is csak szúrná a tinilányok csúnyáját, full kam az egész csávó" – válaszolt egy közönségből jövő, monogramrokonáról szóló kérdésre a köztársasági elnök, majd elhajtott 1964-es Chevrolet Impalájával.

39 KOMMENT

  1. Szerintem marhára nem trendi, hogy nem susogósban nyomja az öreg! Ül a magas lovon, a full gáz öltönyben és leereszkedik a pór (ejtsd poor) nép közé!

    De télleg, visszahozhatná a tévé torna fílinget! SP für prezident! Ja, hogy már… ööö…

  2. Az iskolalatogatas utan meg vilagosabba valt, hogy Hoffmann Rozsa – akivel korabban tobb izben is heves vitaba keveredett Orban Viktor – oktatasi reformkoncepcioja nem igazodik megfeleloen a hazai iskolai viszonyokhoz, ezert a magyar vezetes kulfoldi szakerto bevonasaval kivanja helyes mederbe terelni a hazai oktatast.
    Schmitt Pal javaslatara a kormany mar fel is vette a kapcsolatot Jack Black amerikai szinmuvesszel, aki a Rocksuli cimu filmben mar bizonyitotta ratermettseget es az oktatasi valsaghelyzetek magabiztos kezeleseben valo jartassagat.
    Egyelore ugy tunik, hogy Fluor Filigran Tamas – a hazai fiatalsag igenyeinek teljes merteku ismereteben – csak mint kulso tanacsado vesz reszt a Jack Black vezette testulet munkajaban.

  3. @Artie: Nem ismered ? Nálunk világsztár….

    😉

    Jó volna ha mostantól rendszeresítenétek a fotós csapatot az ilyen magas színvonalú rendezvényekre!

    ofc Kanye Westet is. Jól mutat a képen…

  4. @Fedor: Tudod, mit mondott Miklóska Lajos Ferónak? “Vállalom!”

    Én is ezt mondom, vállalom, hogy maradi vagyok.:P

    Megnéztem guglin, ez a gyerek ránézésből is hányingert kelt, tehát logikus, hogy nálunk “világsztár”.

    Sajnálom, én maradok Lemmynél, Ozzynál, Dickinsonnál.