Malina Hedvig állítólagos megverésével átverte a szlovák hatóságokat és aljas módszerekkel megvezette a médiát is – állítja a pozsonyi rendőrség szóvivője.

"Összeharapdálta a saját tarkóját, majd jól hátba rugdosta magát! Ez olyan biztos, mint,  hogy aki sok krumplit eszik, az brindzás lábbal ébred, ugyebár!" – sommázott Mstislav Mrzocsky.

A szlovák hatóságok feltételezése szerint Malina Hedvig már 1991-ben külön meglátogatta Edward Norton színészt, hogy a Harcosok Klubja című filmben bemutatott önverések finomságait elsajátítsa. Igaz, a film ekkor még nem készült el, de az információ így is biztos tekinthető, mert a Donovaly sípálya buszparkolójából ezt több Slovan Bratislava drukker is látta.

A szlovákiai magyar lány a színésztől eltanult önverő technikákkal képes szemhéjjal gerincet roppantani, térddel rugdalni a saját fenekét, illetve füllel fojtogatni önmagát. Sokan attól a feltételezéstől sem riadnak vissza, hogy önmagán akár egy csoportos erőszakot, vagy egy magyarellenes-csopperes-gang-banget is el tudott volna követni a csalfa lány, csak Norton instrukció alapján nem akarta túljátszani a szerepet.

Az ügyben Jan Slota is megszólalt: „Nagyon szomorú vagyok, de hát ilyenek ezek a magyarok kérem, két éve Sólyom László is önmagát fordította vissza komáromi hídon, nem?!

7 KOMMENT