Titánok harca

Ugyanarra a mozgássérült helyre próbáltak mindketten beállni, ekkor történt a baleset. Az ütközés után úriemberhez méltóan leköpdösték egymást, amihez állampolgári segítséget is kaptak.

Lázár János a Fidesz a frakcióvezetője, és Hajdú Péter a magyar televíziózás Thomas Anders-e egy pláza parkolójában koccant össze. Hajdú BMW-je az ütközéstől letörte Lázár Audi S8-asának lézerblokkolóját, amiért Hajdú elnézést kért és megpróbálta Donald rágóval visszaragasztani, de eközben összekarcolta az immár eladó S8-as fényezést. Az indulatok és a nyál ekkor szabadultak el.

A vita és a köpködés hevében Lázár János Hajdút pákószopató bulvárbérencnek nevezte, mire a TV2 műsorvezetője állami pénzen benzint égető békési  buzifiúnak a frakcióvezetőt. Lázár János ezen annyira megsértődött, hogy lekevert egy tockost Hajdúnak, mondván „Nem békési, csongrádi, te állat”. Az eseményt figyelő választópolgárok és nézők ekkor kapcsolódtak be köpködésbe, amibe Hajdú Péter kis híján belefulladt, Lázár János viszont magas, ezért nem.

A felek végül megpróbáltak kitölteni egy kárbejelentőt, de ez nem sikerült, mivel Hajdú ragaszkodott hozzá, hogy rajzolják be a BMW terepjárója elején a vadrács helyére szerelt járókeretet, ami szerinte a rokkant helyen parkolásra jogosította volna.

Az érintetteket a helyszínről szomáliai kalózok elrabolták, így sajnos őket már nem tudtuk megkérdezni az esetről.

13 KOMMENT

  1. Az első eset, hogy a szomáliai kalózok tevékenységét pozitívnak tudom megítélni. Javaslom, hogy a MANYUPtól lenyúlt pénzekből rendszeres tartásdíjat fizessünk nekik – ha nem adják vissza őket

  2. gazdag nemzet a miénk!
    két híres nyomorékunk is van! (meg a szíjjártó, bár az inkább a díszbuzi/tolmácsdroid kategóriában arathana)

    a szomáliai kalózoknak üzenem: vigyék el a gyucsányt is, aprópiroskástul, annyi váltságdíjat azokért is kapnak, mint ezért a két mozgássérült genyóért. terroristákkal nem egyezkedük, lőjék le őket nyugodtan.

    szarkata most mihez fog kezdeni? agyat növeszt?

  3. Ha a kalozok megfizetik busasan a valtsagdijukat, en mindketott kilovom kozuluk, es visszamehetnek bekeben kalozkodni a vizekre. Lendvai Ildi néni: minek vigyek a Gyurcsanyt? Talan tul szar volt tole, hogy megelegelte a bekovesedett szocik hazugsagait? Vagy, hogy a fizeteset az utolso fillerig raszoruloknak gyujto alapitvanyoknak adta at? Vagy, hogy kereskedokent, adozas(!!!!) utan nyereseget is tudott felmutatni, amibol az alkalmazottait berezte? Na ezektol inkabb maradjon itt szerintem, es a szakadt cigany orbant vigyek a szar jobbikosokkal es a fidesszel egyutt. Te meg jarj a Lazar testverekhez faszt szopni a garazsban, nemzetileg.

  4. 10.-11. Hozzászólóknak
    Gyurcsány nem hülye! Ő osztott, szorzott, és arra a következtetésre jutott, hogy a fel nem vett fizetésének, juttatásainak, akár a húsz szorosát (száz szorosát) is bezsebelheti.
    Ha egy szemernyi becsület is lenne benne, nem állna ki az soha emberek elé!!!
    Nekem volt vámos, és HÉV ellenőr ismerősöm. Azt mondták, hogy ők akkor is dolgoznának, ha egy fillér fizetést nem kapnának.
    Engem nem érdekel Orbán sem, de az MSZP csak romlást, nyomort, gátlástalan pénzsíbolást és minden elképzelhető rosszat hozott a Magyar népre.

    TATÁRT, TÖRÖKÖT , TRIANONT TÚLÉLTÜK, DE MOST, MOST VESZÉLYBEN VAN A MI HAZÁNK!!
    Aki még nem látta nézze meg a következő kis youtube üzenetet.

    http://www.youtube.com/watch?v=PpHPXyL4cHg

  5. miért ne vihetnék a gyurcsányt is? az is csak egy seggfej politikus, mint a többi a kupolás kőcirkuszban.
    a fizetését vajon akkor is a rászorulóknak adta volna, ha amúgy nem söpröget össze évi 80 millát máshonnan? hehe.lófaszt. elszórta az aprópénzt. kb. mintha én minden nap egy százast adok valami koldusnak. ha ez olyan kurva nagy dicsőség, akkor hajrá feri, de azért tőlem elviheti a végbélrák, a zorbánnal meg a többivel együtt.
    az viszont igaz, hogy megelégelte a szocik bekövesedett hazugságait, gyártott hát helyettük újabbakat.

    egyébként a faszt kell itt politizálni kora reggel?