Tagadhatatlan az új haj eredete

A népszerű énekes-színész-komikus beültetett haja napok alatt kinőtt a derekáig, ezért is merült fel a kérdés, honnan származik a gyorsan növő “csodahaj”.

A hivatalos verzió szerint Bajor Imre fejének hátsó részéről ültették át a hagymákat, de most Gálvölgyi János lépett a sajtó elé, és ismerte be az eddig csak halk pletykákat, miszerint az ő szemöldökéből kiszedett “szarutövekkel” dúsították fel kollégája fejbőrét. “Gálvölgyi művész úr önként ajánlkozott donornak, akkor még nem sejtettük milyen bámulatosan erős szőrszálak rejtőznek ma is csintalan szemei fölött.” – nyilatkozta dr. Hercegh Adrián, a budai Hair4U klinika vezető orvosa.

Hozzátette, nem mindig végződnek ilyen szerencsésen ezek a helyzetek. Legutóbb Pataki Attilának próbáltak beültetni több vízidisznó válogatott bajszából, de a szervezete egy nap alatt kivetette az idegen hajat magas láz kíséretében, az énekes pedig a következő két hétben csak a bal oldalán bírt feküdni.

Bajor Imre egyelőre nem reagált a megkeresésünkre, ám tudni véljük: hosszú haja miatt jövő héttől már úszósapkában lesz látható a Heti Hetesben.

3 KOMMENT

  1. Micsoda nyalka legény lett az Imre. A rapidrandi.hu/rendezvényen tuti befutóra raknám.
    Szerintem ez még csak a kezdet, legközelebb már a bajusz is olyan kis hetyke, huszáros, pödört lesz.
    Utána jöhet a stílusidegen sárkányos tetkó, meg a mellbimbó piercing.
    Ettől a látványtól még Judith Hernadi is garantáltan benedvedzne!

  2. pataki atisrol, nemzetunk veretes szepembererol ezek csuf pletykak! Csak a mariaorszaga magyarseggbe magyarlofaszt magyaregre magyarUFO-k vettek magukhoz egy kis kristalyositott eletero adagolasra, es az csuszott ugy felre, hogy tevedesbol leRABBIzta usztics matyast, amire az elvorosodott es borsos hangulataban delceg termetenek minden erejevel magyarlangost vert szet magyarpataki magyarfejen, magyarul megmagyarolta.

    Pedig nem szegyen sem az, hogy pataki cigany, sem az, hogy usztics zsido, hisz mindkettojuk szarmazasa egyesul viktorban es novak elodben.

  3. Nevemkot…:
    nagy tévedése a sorsnak, hogy magyarnak születtél, mert ritka mód utálod a saját fajtád
    (ha ugyan ez a te fajtád, és nem más… hmm)
    régóta figyellek, gusztustalan vagy úgy, ahogy vagy, az ékezetnélküliségedtől kezdve a fröcsögő
    magyar-utálatodig.