Nagy buli volt

Kiskorú prostituáltak, Kelemen Anna és egy öttagú liliputi chippendale csapat társaságában ünnepelte Silvio Berlusconi hazánk soros elnökségét. „Én csak a meztelen nős sushi megszervezésében segítettem.” – hárította el a felelősséget Deutsch Tamás.

A rendezvény zártkörűnek indult, de miután véletlenül kikerült a http://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol oldalra, számos civil is csatlakozott a kezdeményezéshez. A helyszínre kiérkező rendőröket az arany festékkel lefújt Pintér Sándor nyugtatta meg, és a rendezvény ókori római hagyományaira hívta fel a figyelmet. „Végre megmutattuk a világ azon részének, akik a túlzott konzervativizmus bélyegét sütik ránk, hogy mi is tudunk party-t szervezni.” – mondta el Szijjártó Péter, akit vonatozás közben kaptunk mikrofonvégre.

Silvio Berlusconi számára is jól sikerült az éjszaka, hiszen a társaságot meghívta szardíniai villájába, ahol tréfás megjegyzése szerint olyan sűrűn állnak a prostituáltak a kertben, mint az olajos halak. Nagy Anna kormányszóvivő szerint azonban a néppárti frakció nem vesz részt a Daniel Cohn-Bendit által szervezett Kamionosok és kurvák party-n, mivel többek között Herczog Edit Facebookon már elfogadta a meghívást.