Ilyen képet csinálni sem menő

Ezúttal egy kedves olvasónk levelét osztjuk meg a HírCsárda látogatóival. Tattay Adorján a netezői túlkapásokra reagálva fogalmazta meg kritikus sorait. Szerinte Orbán Viktor kritizálása egyáltalán nem MENŐ!

Kedves Te! Ezúton kérem, hogy ne baszogasd Orbán Viktor miniszterelnököt.
Kérem, hogy Te:

Te, aki 18 évesen a főiskolai felvételid miatt jártál először Budapesten, és most Lipótvárosban két ujjal szorítod a macchiato-s csészét, miközben a fű legalizálásáról, és Fliegauf Benedek lassú kameramozgatásáról fecsegsz – ne baszogasd!

Te, aki minden elsötétítést; üres címlapot; egy percre Kossuth Rádióban kussolót; Annamáriára spermát spriccelőt lájkolsz a Facebookon, úgy, hogy annyit sejtesz a médiáról, hogy a médium többes száma – ne baszogasd!

Te, aki aláhúzod a cikkek legfontosabb részeit a Népszabadságba, és Avar János nyakkendőjét szépnek látod – ne baszogasd!

Te, aki arra hivatkozva, hogy bérmálkoztál, minden papot lebuzizol, és most a Kabbala tanaitól opálos a tekinteted – ne baszogasd!

Te, akinek az apja Algériában volt üzletkötő ’86-ban, és 10 éve a Gripenekhez is ő szállította a téli gumit, meg a hóláncot – ne baszogasd!

Te, aki egyszer kezet fogtál egy meleggel, és azóta szivárványos zászlót lógatsz a faszodról is, de a Rudasba nem mersz elmenni – nem baszogasd!

Te, aki a CEU-n voltál ösztöndíjas, és a kazah szlömösödés a szakterületed – ne baszogasd!

Te, aki jógázás közben, ördögbotozva egykerekű biciklizel, de nem tudod ki az a Bácsi Sanyi – ne baszogasd!

Te, aki szójából csinálod a töltött káposztát, és vaníliarúddal szúrod át a fehér pecsenyét, miután megspékelted marakujával, mert úgy jobban megy a dél-afrikai sauvignon-hoz – ne baszogasd!

Mert egyszerűen NEM MENŐ!

30 KOMMENT

  1. nagy megkönnyebbülés számomra, hogy a felsorolt kategóriák egyikébe sem tartozom.
    akkor én most baszogathatom?
    (politikust amúgy sem MENŐségből baszogat az ember, hanem mert nincs lehetősége a dunába lőni őket)

  2. Szépen összeszedett lista, vicces jelzők és szófordulatok, gratulálok, Adorján.
    Amúgy én nem tartozom egyik kategóriába sem, tehát én baszogathatom OV-t.
    De egyébként én midenkit baszogatok, válogatás nélkül. Mert megérdemlik.

  3. …És bár minden bizonnyal ő is csak egy pojáca, de hátha ő több vazelint használ hozzánk. Szóval, ne Te legyél az, aki rajtakapod, kedves műliberális, tanárbácsinak óra után okos kérdéseket feltevő felebarátunk!

  4. a Nagy Tavaszi Fülkeforradalom óta a zemberek vélemény megegyezik a viktor véleményével. ezért bölcs atyánknak felesleges lenne a zemberek véleményét olvasgatni a zinterneten, hiszen csak azt látná amit amúgy is tud.
    orbán viktor nem szarral gurigázik ám! ha ő magában beszél az olyan, mintha a zemberekkel konzultálna!
    ha csak gondol valamire, akkor a zemberiség magát magyarnak valló (nem kis) hányada már érzi is a pozitív változást (aki nem, mert annyira hülye, vagy magyarellenes annak lefordítja a jólelkű, Szíjjártó nevű tolmácsdroid, aki még ekkor sem hajlandó érteni azt meg lezsidózza a bayernmünchen “ötösszámú” zsolti)

  5. Boborjánnak igaza van, és szégyellje is meg magát minden Gyurcsánytömjénező bolsevik!
    Ha netán falusi az illető, és az őse párttitkár volt, akkor jobb ha el is pirul!!
    Olyan hülyeséget két ujjal meg ne igyatok, legyen nektek jó a TEJA!

  6. Lendvai Ildi néni: irod, hogy “orbán viktor nem szarral gurigázik ám!” Es teljesen igazad van, ugyanis en magam lattam, amint a szar gurigazik orban vikotorral, de a kis bohoc szarul gurult, ezert a szar felrerugta szerencsetlent.

    Akkor viszont sirni kezdett, es meztelenre vetkozve klasszikus nenyijebe bujva orditotta vilagga, hogy o nem egy orbanviktor, hanem 10.000.000 magyarember eccerre!

    Na ekkor a szar kitolta inkabb brusszelbe, hogy ott folytassa.

    Innen indult minden hetfon.

  7. @pálinka Abszolút igazad van. Itt most nem az a lényeg, hogy magadra ismersz-e abban, hogy vaníliás rúddal szúrod át a mittudoménmilyen palacsintát, hanem arról, hogy akik a választások előtt “Lipótvárosban két ujjal szorították a macchiato-s csészét” és arról keseregtek, hogy nincs kire szavazni, ergo el se mennek, most bőszen tiltakoznak és tüntetgetnek.

  8. Én halmozottan hátrányos helyzetűként egy kivételével minden kategóriába beletartozom (abba az egybe is csak azért nem, mert a dél-afrikai sauvignon már tavaly óta nem menő). Úgyhogy én csak diszkréten sunáznám.

  9. Pálinka, tévedsz, ez nem a liberális gondolkodásúakról jó leírás, hanem arról, hogy a magukat konzervatív, jobboldalinak gondoló, de közben egyre inkább az államközpontú, bolsevikesedő Fidesz hívők hipnotizált állapotukban, már szinte agynélküli zombiként hogyan képzelik el a liberálisokat. De ki kell, hogy ábrándítsalak, mert nem ilyenek, így aztán szídhatják is tovább Orbánt. Mert civilizált országban még a nemzet kétharmados parlamenti felhatalmazást adó egyharmada sem tartja cikinek a miniszterelnök kritizálását, sőt azt tekinti normálisnak, ha minden politikusról lehet kritikát mondani, s úgy gondolja, hogy bármelyikük feltétel nélküli ajnározása az, ami nem menő.

  10. Lendvai Ildi néni teljesen egyetértek veled!! xD és még annyit fűznék hozzá, hogy miért nem csak Orbán Viktort baszogatni nem menő?? Mennyivel másabb ő mint a többiek? Semmivel … ugyanolyan hülye ő is, mint az összes többi.

  11. @pálinka:
    Drága honfitársam, pálinka! Annyira szeretnék egy jó médiatörvényt a régi rossz helyett. Segíts nekem: elmondanád, hogy ebben az újban mi a jó, és mi az, amit igazságtalanul támadnak?
    Addig értem, hogy te szeretnéd Szalaiannamáriát kilenc év múlva is főnéniként látni, ez egyéni ízlés kérdése.
    De ezen kívül?
    Segítesz? Köszi!