Korábbi munkája adta az ötletet a Fideszes politikusnak

A HírCsárda birtokába jutott hangfelvétel átirata szerint a legtöbb állami vállalat utasítást kapott arra, hogy a Mikulás-napi ünnepségeken a helyik Kubatov-lista szerint járjanak el.

Az utasítások szerint a kommunista szülők gyerekeiről nem szabad tudomást venniük a rendezvényen, de ha mégis odamegy egy a Mikuláshoz, akkor is csak egy Melba-kockát kaphatnak. A Mikulás szakszervezet tagjai szerint a döntés ellenkezik az ún. Joulupukki-doktrínával, mely szerint a politikai preferenciákat figyelmen kívül kell hagynia a Mikulásoknak.

Probléma lehet a pláza és áruházi Mikulásokkal is, ugyanis hozzájuk teljesen véletlenszerűen mennek oda, és eléggé körülményes lenne, ha a szüleik neve felől érdeklődne a Mikulás, majd leellenőriztetné őket mielőtt az ölébe ül a gyermek.

6 KOMMENT

  1. Lehet, hogy a Kubatov listán szereplő szülők gyermekeinek előbb-utóbb fideszrendeletre éjjel is látható foszforeszkáló ötágú vörös csillagot kell a mellükre varrni, tehát még a vak Mikulás is látja majd messziről, hogy mi a pálya… állítólag a Macy’s Áruház sponzorálná, – csak Pécsett 15 ezer kis Macy’s reklámhordozó! – hogy csak az egy gyermekesekkel számoljunk! a Heinekken sörgyárral még folynak a tárgyalások…..
    Ugye ugye minden rosszban van valami jó, nem kell úgy elkenődni, még megköszönhetik Kubatov úr gonoszságát!!!

  2. nem tudni, mert kosamegmondoember aszonta a Kálmán Olgának, hogy kubacsov nem is úgy gondolta, ők nem komcsi-listát írtak, hanem, – mint most is kiderült – ők csak a Mikulásnak listáztak. így aztán nincs jelentősége hogy hol eszi a fene azt a nemlétező listát amit nem írtak,de írtak de nem azt,

  3. Kubatovrol kiderult am, hogy gyermekkoraban (14 eves koraig) minden evben a december 5-6. volt a legkemenyebb 2 nap az eleteben, mivel indulatokat gerjeszto arca, oskommunista szulei (AVH verolegeny apa 1952-bol, partelkobzas nyilvantarto anya 1949-1956), illetve anyafold-szintu ostobasaga miatt minden Mikulas (akkoriban Telapo is) vegigvert rajta a botjaval, majd ugy rugta seggbe, hogy sokan elsuhano renszarvasnak neztek az utcan. Igy aztan nehezen jutott el az iskolaba, ahol viszont mar 12 evesen KISZ felvetelt nyert, mivel nagyon szepen tudta mondani, hogy “rothado kapitalizmus”. Mivel gyermekkoraban mar selejtnek keszult, igy felnottkoraban sem sokat valtozott, igaz, most mar nem seggberugjak, hanem arconkopik.

    De persze ot is szeretem, mert az alkoholizmusrol arulkodo logo szemei nagyon szimpik.