Földhivatali hibákra hivatkozik az ismert nagyvállalkozó, aki az Öböl XI. Kft. után Békéscsabát is értékesítette egy portugál ingatlanberuházó csoportnak. „Csak néhány szállodát akartam eladni, de megtréfáltak a tulajdoni lapok.” – mondta Leisztinger.

Leisztinger a napokban kapta meg új névjegykártyáját is

A szakszervezet, a XI. kerület és az állam után egy város vagyonát is értékesítette az Arago cégcsoport tulajdonosa, elmondása szerint ez utóbbit tévedésből. „Magam is furcsálltam, hogy mi ez a 800 hektár, de a portugálok örültek, hogy nagyobb lesz a kaszinó, meg a fitnesz centrum.” – nyilatkozta a vállalkozó, majd nem nézett az újságírók szemébe.

1 KOMMENT

  1. Beszeltem tamassal egy cigi mellett, az APV elott, megkerdeztem, hogy most akkor mi van ezzel a dologgal. Lelejmolt egy cigire, aztan elmondta, hogy kicsit osszezavarodott, mert epp eladni keszul budapest 5 hidjat (nem arulta el melyeket, okos ember) es az jart a fejeben, amikor errol a csaba nevu sracrol hallott. Lengettek valami papirokat az arcaba, azt mondtak, hogy bekes csaba, o meg ugy ertette, hogy csaba nem lesz merges, ha alairja ezeket a papirokat… De mar tuletette magat rajta, egy kakaoscsiga es egy iskolatej jevitott a lelkiallapotan.