Képünk csak illusztráció

Szeptember 17-én bezárta kapuit a 19. Budai Borfesztivál a Budai Várban. A Fesztivál idén is óriási sikert aratott, így méltán szerepel az ország 10 legismertebb rendezvénye között.

Portálunknak Töttő Vince bormarketing szakember foglalta össze a rendezvény legfontosabb eseményeit.

„A média nagyon szereti az érdekes statisztikákat, amelyek elkészítése  idén már csak öt napot vett igénybe.  Ilyen például a fesztiválon leggyakrabban elhangzó kérdések sora:”

– „Mi a telibegyakott apád faszáért nem lehet itt pénzzel fizetni?”

– ”Ha kuvaiti dínárt adok pubi, akkor keversz gyorsba’ egy piros fröccsöt baszomaszádszélit?”

– „Sört hol csapoltok?”

Míg a leggyakrabban küldött sms-ek az alábbiak voltak:

– Még egy pohár, és indulok 😉

– Itt vagyunk valami borosnál, gyertek ;-)))

– Tdge am ngyaon mgebsznalka —-()@&#)()

A rendezők találtak 70 db elhagyott babakocsit, 40 alvó kisbabával. A többségük kezében egy szelet hagymás zsíros kenyér és egy üveg törköly volt. Eddig egyetlen szülő sem jelentkezett.

Erőszakos események szerencsére nem tarkították a rendezvényt, leszámítva egy kurta túszdrámát a siklóban, ahol K. Erik, az egyik multinacionális dohánygyár területi képviselője követelt 10 lóerővel erősebb szolgálati gépkocsit, maruzsi team matricával. A túszejtőt egy éppen a siklóban utazó mediátor – Kopperfeld Iván – szerelte le, a meggyőző, „No ezt azonnal felejtsd el te balfasz!”-érveléssel.

A rendezvény alatt 300 marketingasszisztens nő vesztette el a szüzességét, valamint 200 férfi közép- és felsővezetőnek fogant házasságon kívüli gyermeke a palota valamelyik zugában.

Számos közszereplő is megjelent a fesztiválon. A politikussá avanzsált Pálffy Istvánt a legjobb újborokról kérdezték, de a szakember egy, a köztelevízióban 2009. december 8-án feltett kérdésre válaszolt, majd megteremtette a braille alapú, hörgő, arcérintéses beszédet (hogy ez pontosan mit jelent, azon a szerkesztőség tagjai, egymás arcát tapogatva  folyamatosan gondolkodnak – a szerk.)

4 KOMMENT

  1. Csesszétekmeg, akko’ megvan a gyerek , meg a babakocsi is, huhúúú !
    Ezeket tarcsátokmeg nyugiba, majd azasszonyt odaeszi a fene érte, én csak a törkölyömér’ mennék, de hova köll ?