Az ellentüntetők látványos show-val adtak nyomatékot mondanivalójuknak

Bár alig nyolcvanan voltak, Budapest-szerte megbotránkozást keltettek a szombati Hetero Büszkeség Napjának felvonulói. A rendőri biztosítás mellett vonuló tömeg útját sokan bekiabálásokkal zavarták meg.

“Undorítónak tartom, hogy ezek itt parádéznak” – számolt be a látottakról egy szemtanú. Elmondása szerint a felvonulók közül többen nyolcvan év felett voltak, és jó néhány szőrös, pocakos bácsi is akadt közöttük. “Nem akarom elképzelni sem őket meztelenül, ők pedig azt kiabálták, hogy szeretik a pinát. Még mindig nem tértem magamhoz” – adott hangot megrökönyödésének egy ellendemonstrátor.

A Heteró Büszkeség Napjának ellenzői egyetértenek: semmi bajuk a heterókkal, sőt, legtöbb barátjuk is heteró, de sokkal szebb, amikor szép férfiak és jó nők büszkék heteroszexualitásukra, mint amikor öregek parádéznak. A megkérdezettek szerint a felvonulás egyetlen jó pillanata Dúró Dóra megjelenése volt, interjúalanyaink szavaival élve “szívesen megnézték volna, ahogy a Jobbik szóvivője megpróbálja korlátozni gyülekezési szabadságukat“.

A felvonulás egyébként enyhe káoszba fulladt, a menet végén ugyanis a résztvevők nem tudták eldönteni, vajon a “tiltsák be a buzizást” jelmondatot most akkor skandálniuk kell-e vagy nem.

13 KOMMENT

  1. Csak azt nem ertem, hogy hogy mehetett a potrohos ven szivarokkal a jobbik is, ami tudvalevoleg homoszexualis, frusztralt zsidok es pederasztak gyulevesz tomege? Nem jo ez a vonulgatas, mert a villamosok kiesnek a menetrendbol, amugy is :/

  2. Életkém!
    Amikor azok a rózsaszintangás kis fiúkák vonulgattak, akkor is irkáltál befele, hogy
    “nem jó ez a vonulgatás” ?
    A velük vonulgató böszme-királyt kérdezted, mit keres ott, mint politikus ?
    Ja, hogy csak a heterok zavarnak ? aha, akkor buzika vagy :))

  3. Ne ba’ki, hogy Nagy Büdös Budapesten csak ennyi hetero van! Most már tudom, miért nem kedvelem azt a város… Ezért jobb itt a kies nyugati végeken. Nálunk csini csajok vannak és azokat tekerjük, nem csinálunk sem buzi, sem antibuzi fesztivált. Nálunk, vidéken már csak ilyen maradiak vagyunk, nekünk bevált a p.nci, maradunk annál és nem kell az anál… Azért tetszett, amikor az egyik ilyen langyi felvonulás volt, a pszichológus kifejtette, hogy igen, persze vannak ilyenek, de olyanok is (szerinte kb. az 50%-a) akik bár bőszen ott csápolnak és fújjolnak, de ezzel max. a saját langyi vonzódásuk ellen próbálnak tiltakozni és hangosan elterelni magukról a figyelmet. Mert ugye normál heteró max. röhögni megy oda ezeken… 🙂 Tényleg, mennyi langyi ment röhögni ezeken???? Mert azért kell egy növényi szintű IQ, hogy odamenjen gyűlölködni és fröcsögni valaki, vagy tényleg látens buzinak kell lennie.

  4. tündibündi: volt az hir a hircsardan, kommentaltam akkoriban? Miert hivod azt az uzletember boszmekiralynak, aki a fizeteset fillerre pontosan segelyszervezetnek utalta honaprol-honapra? Tenyleg annyira analfabeta vagy, hogy az oszodi beszedbol csak azt nem ertetted, amirol szol?

    A te kis orbankad fogja valaha onostorozoan kijelenteni, hogy HAZUDTUNK?

    Ja, hogy o azt jelenti ki, hogy eleteben nem hazudott? 🙂

    Na akkor a legjobbakat a tovabbiakban, eletkepes egyed vagy ;>

  5. Na, ez kellett… baszki, hetero felvonulás, mit képzelnek ezek?
    Lassan már a család mellettis tüntetni fognak… ha így megy tovább még a végén lesz magyar tüntetés a magyarok jogaiért… hová tart ez a világ…
    🙂

    (Figyelem! aki komolyan veszi a hsz-eket azt Snitt Pali megböngyölgeti análisan!)

  6. Mocskos heterók! Lopnak, csalnak, hazudnak! Lásd pölö a Viszkist. Vagy a Gyurcsányt! Nem lehet bízni bennük. Bezzeg a mi Viktorkánk sosenem hazudott, áldott jó ember ő!

    (Az összefüggéstelen mondatokért, és a belőlük levonható, sőt mi több sugallt következtetésekért felelősséget nem vállalok, pusztán demonstrációs céllal fogalmazódtak meg, és különben is csak a véletlen művei, szóval hagyjanak békibe, mert bedurculok)