Meghatódott a díj átvételekor

Kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök, melyből az elsőt Schmitt Pál kapta meg.

Az államfői hivatal közleménye szerint élőben kellett tesztelni a díjat, mennyire adható át, mennyire fotózható, és milyen hatása van az emberi szervezetre. Az eddigi felvételek alapján Schmitt Pál nagyon jól viselte az átadót, kissé meg is hatódott, azonban az orvosi vizsgálatok eredményeire még várni kell.

Egy férfi mindig megteszi, amit meg kell tennie. Még akkor is, ha ez ellenkezik a személyes meggyőződésével. És közben legyőzi az akadályokat és a veszélyeket és a külső nyomást. Ez képezi minden erkölcs alapját.” – mondta Schmitt Pál a díj átvételekor.

A Köztársaság Elnökének Érdemérme kitüntetés annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak adományozható, aki életútjával, szakmai tevékenységével kiemelkedő érdemeket szerzett, különösen a tudományok, az ifjúság nevelése, az elesettek és hátrányos helyzetűek támogatása, a természeti környezet megóvása terén, valamint művészi alkotói és előadói, illetve a köz szolgálatában végzett tevékenységével, áll a határozatban.

Az első díjakat Hajdú Péter, Vitray Tamás és Tarr Béla fogja kapni.

12 KOMMENT

  1. Breaking News!

    Határozottan cáfolni kell minden olyan híresztelést, mely szerint Orbán Viktor azért büntetné kézlevágással a 20.000 Ft feletti értékű lopásokat, mert a TESCO áruháztól jelentős vásárlási kedvezményt kapott narancsra, vekkerórákra és csavarhúzóra. Az ilyen híresztelés extrabírsággal jár hatóságilag.

  2. Smitpaca (a nemzet mamlasza) 5 percig volt felugyelet nelkul, egy mukodo szamitogep kozeleben, amin word futott. Sany-sanya, mit mondtunk neked: egy sima orzes-vedes itt mar nem eleg. Meg 5 perc es hadat uzent volna eurazsianak.

    Szerintem adjatok neki andaxinos vaniliaskarikat, es boven eleg akkor felebreszteni, ha ala KELL irnia valamit, parancsra.

    Sot a mesterseges koma sem lenne rossz, ugy olcsobb lenne a taplalas.

  3. Gratula a díjhoz.
    Fantasztikus ötleteik vannak a saját maguk méltatására. Ehhez külön gratulálok, meg a fantasztikus teljesítményhez, amivel ide jutott Snitt pali.
    Pali eredetileg OVnek akarta adni, de OV tiltakozott a díj ellen:
    “Pali túllőtt a célon. Annyira nyal, h már fáj a medencecsontom. Ezért köszi de inkább tartsa meg magának.”

  4. Itten Országos Választási Viktor alatt mindenki a Gyurcsány Fletót érti? A svédek szerint így híjják, nem kéne megvizsgálni a biztonság kedvéért a dolgot a terrorelhárítóknak? Nemám a Fletó helyett a Vikit lövik ki az Oszamáék véletlenül, ajj mi lenne velünk… Annamarcsi Volvóékat is tessékszives felszólítani majd egy instant helyreigazításra hatóságilag, ez nemzeti érdek!
    Amúgy grat a Palinak, ezért a sok építő munkájáért, amit végzett, ez a minimum, ami kijár neki… Én is meghatódtam ezen, nemcsak ő.:D

  5. A SCHMITT PALI NYALI NAGYVALAGREND átadása heveny ánuszcsiklandozások közepette lesz. Ha ezek után valamelyik majom átbírja venni röhögés nélkül, akkor HAJRÁ NYALI PALI!

  6. Breaking News!

    A Kötcsei Piknik után Schmitt Pál módosította a Dr. Schmitt Pál díjjal kapcsolatos határozatát. A jövőben a díjat azok kapják, akik a legnépszerűbb sportág, a labdarúgás utánpótlásáért tevékenykedtek, elsősorban vidéki futballakadémiák létrehozásával. Kíváncsian várjuk, kik lesznek az első díjazottak.