A Sziget egyik kabalája Penge, a Fényben járó

A buborékos vodka, vagyis a Fény, nagy népszerűségnek örvend a Szigeten, de sokan nincsenek tisztában a mellékhatásaival. A mentőknek több fényszórót, vagyis fényt hányót kellett már ellátniuk, egy francia fesztiválozó pedig tévedésből lenyelt egy reflektort, három németet pedig kiraktak a társaik a sátorból, mert annyit ittak, hogy nem lehetett a kisugárzásuk miatt aludni tőlük.

A Sziget szervezői arra kérik a fényfogyasztókat, hogy csak vodka alapú fotonokat igyanak, a klasszikus villanykörtés fényfogyasztás nem emeli a hangulatot, viszont tényleg csak arccal együtt lehet kioperálni a betegből.

Élelmes vállalkozók megpróbálnak közben ráépíteni a Fény sikerére. Egy nem hivatalos standon a Fényt egy kis kapcsolóval ellátott markolatba töltik és Fénykard néven árulják. A Fénykard gombját megnyomva a szájba spricceli a nedűt, és pár decitől eléri a fogyasztó a Jedi állapotot, miközben arca elyodásodik.

Egy másik vállalkozás pedig elkezdte árulni saját italát Hang néven. Ez ugyanúgy buborékos vodka, csak fülön át kell fogyasztani. Jelenleg tárgyalásban vannak a feloszlott Kispál zenekarral, hogy az ő számukat használhassák a reklámjukhoz, ami így szólna:

Csak Hang legyen és Fény,
Sok-sok részeg állat
Mutassa neked, hogy mennyire lehánynak.

2 KOMMENT

  1. Lattam am egy nagyon jopofa megoldast. A villanykortet benyelt srac olyan kellemes szort, hangulatfenyt arasztott a gyomrabol, hogy tobb satorlako is berbe vette 1-1 orara ejszakai beszelgetesekhez, lavalampa-hiany potalasara, ordoguzesre. Tehat azert van annak is jovoje.

  2. A képen természetesen Smittpali van, picit elmaszkírozva, ahogy kilátogatott a szigetre.
    Saját használatú fénykardját is vitte. Suhogtatott vele baromira, valamitől azt hitte, olimpián
    van ( de csak pián volt…)