Nincs kétség. Ez biztos Bajnai Gordon vagy Gyurcsány Ferenc.

Csak nálunk látható az a fénykép, amelyen jól kivehető: Bajnai (vagy Gyurcsány) ujjai a Sukoró-ügyben tett tanúvallomáskor a háta mögött keresztben voltak.

A megdöbbentő fényképen sajnos sem Bajnai, sem Gyurcsány arca nem látható, de ők azok, bizonyisten. Ha mi is olyan képeket tennénk közzé, amin az arcuk látszódik, azokon sajnos nem látszódnának az ujjaik. Egyébként a bíró sem látta az ujjaikat, mert ő is az arcukat nézte. Ezt a fotót is annak köszönhetjük, hogy egy Fidesz-közeli női pletykalap szemfüles fotográfusa Bajnai mint az eddigi legsármosabb miniszterelnök hátsó felét szerette volna fotóriportban összehasonlítani Schmitt Pál lábfejével az utóbbi javára.

A kép egyébként cáfolhatatlanul Bajnai Gordont (vagy Gyurcsány Ferencet) ábrázolja, hiszen a képen szereplő embernek ugyanúgy két keze és sötét öltönye van, mint Bajnai Gordonnak (és – véletlen egybeesés folytán – Gyurcsány Ferencnek). Ha a kép mégsem valamelyiküket ábrázolja, az nagyon kellemetlen lenne lapunknak, még egy helyreigazítást nem viselnénk el.

9 KOMMENT

  1. ez nem egyszerűen a hamis tanúzás jele az okkult zsidókatolikusszabadkőműveskrisnojehovistarózsakeresztes (= magyargyűlölő) jelképrendszerben, hanem azé is, hogy az illető luciferbelzebúb felszentelt papja, és éppen segítségül hívja a sötétség fejedelmét, hogy kénköves tűzesővel bassza agyon a bírót. (focimeccseken is elterjedt átok.)

    na, ezeknek illett volna utánajárni, félelmetes, hová süllyedt az ún. újságírás. helyreigazítást követelek!

  2. Helyreigazítást követelek: a képen éppen megszemlélem a kis parasztházamat, amire vételi szándékomat már az ügyvédem előterjesztette illetékes úrnál, mondhatom nyerésre állok, és az előtte húzódó kis vizesárok is hozzátartozik. Ha jő az ellen, felhúzzuk a hidat, láncostól!!!

  3. Nemtommivanma?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Elhurcolták a betyárokat??, bezárt a csárda!!!!
    körülnézek a tömlöcökben, csak nem már pintérsanya utólérte a csárdáskiskalapom? 10 óra és egy Vizionáló alakon kívül, sehol senki!
    Viizionkám, a hidat felrántom és elleszek ottan bent a csendes magányomban, minden nap másik szobában lakom, felteszem a kis buksimra a koronát, aztán elleszek amennyi még visszavan, láncosthol se jöhet be, okés……