Pedig látványban és sztárvendégekben nem lett volna hiány

A kormány megtalálta a forrást, hogy ne legyen igaza a Facebookos népi kezdeményezésnek, és egy mozdulattal Felsőzsolcát is meg tudják szivatni: az elmaradó budapesti tűzijáték Budapesten lesz, és ezt az elmaradó Red Bull Air Race árából finanszírozzák.

A Red Bull természetesen tiltakozott az eljárás ellen, és továbbra is szeretnék, ha augusztus 20-án a tűzijáték maradna el, a repülős versenyt viszont megtartanák. Navracsics Tibor Tűzijátékügyi és Red Bull Air Race Elmaradási miniszter szerint csak egy esetben lehetne megtartani a versenyt: ha azt az elmaradt tűzijátékkal egy időben tartanák. „Arról lenne szó, hogy a színes rakétákkal a repülőket lövöldöznénk. Ez egyszerre lenne látványos, a verseny is sokkal érdekesebb lenne, és végre Besenyei Péter arcán is látszódna egy kis félelem.” – mondta el a szuperminiszter.

Azzal kapcsolatban nem sikerült nemzeti együttműködés mentes választ kapnunk a minisztertől, hogy mi lesz így a felsőzsolcaiakkal, akiknél emiatt nem rendezik meg a budapesti tűzijátékot. Navracsics sajtóosztálya csak annyit mondott nekünk: „Augusztus 20-ra már úgysem lesz nyoma az árvíznek, és senkinek sem fognak hiányozni a felsőzsolcaiak.”

4 KOMMENT

  1. Besenyő Pista bá’ for mr. Universe!
    Az errész hangos, meg amúgy is lepotyogott pár repülő mostaná’ba, nem ké’ne erőltetni. Legyen a szűzijáték. Csak nappal tarcsákmá’, mer’ rohattul utálok éjjel vezetni.
    🙂

    Vicces igazából az eredeti hír volt. Sírva röhögtem. Fidesz- ezt megérdemeltük 🙁