Semjéntől sem idegen a mezcsere

A foci vb hangulata elérte a nemzetközi diplomáciát is, ahol a tárgyalások végén, függetlenül az eredménytől, ruhadarabjaikat és egyéb tárgyaikat cserélik ki egymással a tárgyaló felek.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának legutóbbi ülésén Burkina Faso képviselője hastífuszos mintás papucsát cserélte el az orosz BT képviselő zakójára és zoknijára. A legutóbbi feszült hangulatú izraeli-palesztin tárgyalások végén is barátságos gesztusként az izraeli egy kipát adott palesztin kollégájának, aki ezt egy vállról indítható rakétával viszonozta, amit egészen addig a fejéhez tartott, de végül megenyhült a kipától.

Közben Semjén Zsolt is látogatóba készül a pápához, és nagy izgalommal várja, hogy a XVI-os számú pápai mez miképp fog majd állni rajta, és hogy XVI. Benedek pápa örülni fog-e az alkalomra viselt matyó hímzéses alsónadrágnak.

10 KOMMENT

  1. MÉG EGY HÍR IZRAELBŐL:
    MAGASABB KORMÁNYKÖRÖKBEN FÖLMERŰLT, HOGY AZ ORSZÁG JOBB NEMZETKÖZI MEGITÉLÉSE CÉLJÁBÓL TITKOSÍTANI KELLENE A BIBLIÁT.A JAVASLATOT ELVETETTÉK, MIVEL ELEGENDŐNEK LÁTSZIK A KÁNAÁN ŐSLAKOSSÁGÁNAK KIIRTÁSÁRÓL ÉS SZŰZEINEK MEGERŐSZAKOLÁSÁRÓL SZÓLÓ RÉSZEK TÖRLÉSE IS. UGYANAKKOR SZÜKSÉGESNEK LÁTSZIK A MAGYAR REFORMÁTUS LELKÉSZEK FEJBE VEREGETÉSE EMLÉKEZET KIHAGYÁS OKOZÁSA CÉLJÁBÓL. NEVEZETTEK UGYANIS KÖNYV NÉLKÜL TUDJÁK A BIBLIÁT-

  2. JÓSKA! NEM TUDOM, MI AZ A CAPSLOK BILLENTYŰ, DE AZÉRT ÍROK NAGY BETŰKKEL, MERT ROSSZUL LÁTOK, AZ APRÓ BETŰKET NEHEZEN TUDOM ELOLVASNI. DE HONNAN GONDOLOD, HOGY AZ OLVASÓID PONT AZ ÉN ÍRÁSOMAT FOGJÁK KIHAGYNI?

  3. ELNÉZÉST, HOGY IDE ÍROK, DE NEM TALÁLOM A KÍVÁNSÁG ROVATOT AZ LENNE AZ ÓHAJOM, A BISZKU BÉLÁT TEGYÉK BE A RABOSÍTÓBA, MÁR A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT IS.ÁM MEGÉRTÉSSEL, VAGYOK, HA KÉRÉSEM AZ ILLETŐ MAGAS KORMÁNYKAPCSOLATAI MIATT NEM TELJESÍTHETŐ-
    BOCSÁNAT A NAGY BETŰKÉRT, ÁLLÍTÓLAG VAN EZEN A MASINÁN EGY NAGYÍTÓ, DE AZT SE TALÁLOM.