Több aranyat is várhatunk tőle.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) örömmel vette Hajdú Péter jelentkezést a 2012-es londoni olimpiai játékokra.

„Sokan támadták a televíziós sztárt, amiért a számára nem megengedett helyen parkolt gépkocsijával, pedig az nem volt véletlen. Péter remek és egyben nagyon szerény ember. Ezt nem csak, mint médiaszemélységre, hanem, mint elkötelezett sportolóra is értem, bár még nem tudom milyen számban fog indulni.” – mondta Dömsödi Gábor, Hajdú volt televíziós társa.

Hajdú Péter a sportorvosi vizsgálaton azonnal átment, de a pontos paralimpiai besorolásnál sok probléma akadt. Végül a testi korlátozottsága mellet döntött a bizottság, mert szellemi fogyatékosság kategóriájába a lelki jellegű skrupulusok, komplexusok, valamint a tehetségtelenség, mint adottság, nem férnek bele.

“Péter ismertsége, zászlóvivő szerepe (valószínűleg ő is viszi – szerk.) nagyon fontos a magyar paralimpiai mozgalom szempontjából. Ahhoz, a sporttörténelmi fordulóponthoz tudnám hasonlítani ezt a pillanatot, amikor Palik László elkezdett terepralizni…” – tette hozzá Dömsödi.

Hajdú sikeres jelentkezését követően több tucat celeb jelent meg a MPB székháza előtt.

11 KOMMENT

  1. a kép is ékesen bizonyítja, hogy nincs ki a négy kereke.

    remélem szarkata legközelebb azért ribanckodik majd a kamera előtt, hogy sírkövet tudjon venni ennek a kanmajomnak.

  2. Igen-igen a képen jól látható, h tolószékes. Nem baleset, nem betegség. Az anyja szerint nem is veleszületett, hanem egyszer csak bumm… és GERINCTELENné vált. Teljesen jogosan parkolt a mozgáskorlátozottak helyén.

  3. Beszéltem a kövérlacival, ezt a buzit is elszámoltatják.
    Először elszámoltatják tízig (nem hiszik, hogy menni fog neki), aztán csak ötig.
    Ha az sem megy neki akkor bevonják a rokkantengedélyét.
    A szarkatát nem számoltatják el semeddig, mert a kövérlaci nem fecsérli teljesen hiábavaló dolgokra az idejét.