Mindentől elhatárolódunk. Kétszer.

Szemöldökbeültetéssel és egy tádzsik kislány örökbefogadásával teszi meg az első lépéseket a Cosmopolitan volt főszerkesztője a Kiszel Tündévé válás útján. A lépésre a magyar bulvármédia szerint komoly szükség volt, lévén hogy Kiszel visszavonult a magánéletétől, így már nem írhatnak róla.

„Az RTL-es videóm után remélem, sokaknak egyértelmű, hogy milyen irányban tervezem a további életemet” – nyilatkozta felsőajkát felhúzva Szabó Patrícia. Elmondása szerint már örökbe is fogadott egy 10 éves tádzsik kislányt, de még nem döntötte el, hogy Michelangelának vagy Leonardának nevezi el.

„Úton van az éves bikininaptár is, és már az Operabálba is megvettem a jegyemet. Semmi sem állhat az utamba, még egy nagy cég nagy pénzes ajánlata sem” – adott hangot elhatározásának Patrícia, aki júliusra tervezi a szemöldök-beültetést, fogait pedig decemberig csináltatja meg.

Kapcsolódó hír, hogy az RTL Klub időközben versenyt hirdetett: aki végig tudja nézni a Szabó Patríciával készült klipet, amely egy ideje nagy felfordulást okoz az interneten, egy dedikált naptárt kap. Információink szerint még senki sem jutott el a klip feléig, ezért a tévécsatorna munkatársai saját archívumukból és a Youtube-ról is eltávolították, amíg nem készül belőle egy emberek által megnézhető videó.

8 KOMMENT