Hajdú Péter az elmúlt napokban sorozatos támadások kereszttüzébe került, ami előtt szerkesztőségünk teljesen értetlenül áll. Alábbiakban a szerkesztőség állásfoglalását olvashatják. Peti, mi veled vagyunk!

BUDAPEST, 2010. ÁPRILIS 15. — AZONNAL KÖZÖLHETŐ — A HírCsárda.hu, Magyarország mértékadó hírforrása, mély felháborodással értesült róla, hogy egyes „honfitársaink” egy Facebook-oldalon (Úgy megütnélek Hajdú Péter,mert azt hiszed neked mindent szabad!) Hajdú Péter megverésére szövetkeztek. Úgy véljük, Hajdú Péter letett már annyit az asztalra a minőségi szórakoztatás terén, hogy az alaptalan támadások lepattanjanak róla, ám mindenképpen szerettük volna biztosítani róla: mi mellette állunk. Felháborítónak tartjuk, hogy szabad kézzel akarnak nekiesni a közkedvelt médiaszemélyiségnnek, amikor ő csak a nagyobb autóval a rokkantparkolóba parkolás minden médiaszemélyiséget megillető jogát gyakorolta. A HírCsárda kötelességének érzi figyelmeztetni honfitárs olvasóit, hogy az ártatlanság véleleme mindenkit megillet, ahogy egy kiadós seggbekúrás is egy mufflontól, ha megérdemli az ember. Márpedig Péter nem csak, hogy ember, de EMBER, ezért aztán nem is muffflon, de MUFFLON.  Sajnálattal értesültünk arról is, hogy Hajdú Péter Facebooknak írt – teljesen jogos – perrel fenyegető levelét az amerikaiak nem értették, mert a levél magyarul volt, ráadásul tele helyesírási hibákkal. Felháborítónak tartjuk továbbá, hogy a Facebook, élén Mark Zuckerberg tulajdonossal a levél kézhezvétele után, maga is csatlakozott a Hajdú Péter megveretésére alakult csoporthoz.

HírCsárda.hu szerkesztőség

7 KOMMENT

  1. CPg : ***** Péter

    Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném Úgy akarom
    Úgy szeretném a szemedet kinyomni
    Úgy szeretném a füledet letépni
    Úgy szeretném a töködet levágni
    Úgy szeretném a beledet kitépni
    ***** Péter kurva anyád! (9X)

    Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném Úgy akarom
    Úgy szeretném a szemedet kinyomnni,
    Úgy szeretném a füledet letépni,
    Úgy szeretnék a töködön ugrálni,
    Úgy szeretném a beledet kitépni,
    ***** Péter, kurva anyád! (6X)
    A kurva anyád! (5X)

  2. Hajdú Péter, mi Melletted állunk… és lefogunk, hogy a facebookbetyár meggyomrozhasson Téged. : D
    A CPG-áthallás jó, csak azért Hajdú Péter nincs annyira útban a jó fejeknek, mint Erdős Péter volt, ezért csak mérsékelten a kurva anyját.