Ha már minden mindegy, kövesse nálunk a választásokat! Komcsizás, fasisztázás, rengeteg feles szilva, Pista bá és a teljes szakértői stáb.

Az ország legütősebb hírcsapata, egy helyen, élőben. Ráadásként már az országos média is felfigyelt igazmondásunkra, frappáns, de mégis információdús cikkeinkre, visszafogott, objektív szakértőinkre és a két Nokia-doboznyi pénzre, amit a recepciójukon hagytunk. Mindezek eredményeként az RTL Klub oldalán is követhetőek leszünk, az ott megjelenő kommentárjaink az egész szerkesztőség álláspontját tükrözik majd.

De ne is masszírozzuk a saját vállunkat tovább, álljanak itt a tények:  az RTL Klublegolvasottabb politikai, szórakoztató, divat, és határon túli témákkal foglalkozó blogokat is bevonja az élő televíziós és online közvetítésébe. Vagyis velünk párhuzamosan kommentál a Mandiner, a Vastagbőr, a Konzervatórium, a Piros Lapok, az Urbanista, az Our Fashion, a Malackaraj, a Szótlan szemtanú, az El Mondó és a Basahalom Boulevard.

A vasárnap este folyamán a tévé élő adásában rendszeresen megjelennek a bloggerek bejegyzései, amelyekre a stúdióban ülők reflektálnak majd. Természetesen a Hírcsárda csapata is reflektál a reflektálásra, vagyis aki szeretné tudni, mit gondol Pista bá Erős Antóniáról, vagy hogyan viszonyul Mc Killah Kumin Viktória stylingjához, tartson velünk!

Természetesen élő tudósításunkban azonnal reagálunk bármire, ami történik, legyen az választási csalás, Godzilla Tusnádfürdőn, vagy Fásy Ádám nyilatkozatai az esélyekről.


00:59

Köszönjük minden kedves olvasónknak az érdeklődést! A szerverünk petíciót írt az RTL Klubnak, hogy soha többé ne mondják be az URL-ünket a TV-ben. Még mindig nem tudjuk, hogy lehet-e péniszpumpával választást nyerni. Ókovács Szilvesztert egész este nem láttuk (reméljük jól van). Jövünk a második fordulóban is! Reszkessetek!

00:43

EXKLUZÍV! Birtokunkba került a legelső Mesterházy-Orbán telefonbeszélgetés hiteles leirata:
Orbán Viktor: Na csá, a Viktor vagyok.
Mesterházy Attila: Mi van gecau, szoptok?
Orbán Viktor: Nem nézel tévét, paraszt?
Mesterházy Attila: Várjá, mingyá bekapcsolom….
Orbán Viktor: Na?
Mesterházy Attila: Baszki… Na csá, én léptem.

00:28

Még több Hagyó Miklós imitátorral küzd a Jobbik a második fordulóban. Vona Gábor bejelentette, megértették a politika logikáját és már holnaptól elkezdenek lopni.

00:18

Az MDF-ben egyelőre nem volt, aki elfogadja Dávid Ibolya lemondását, mivel már senki más nem tagja a pártnak. Bokros Lajos az első géppel Brüsszelbe utazott.

23:53

Hajdú Péter 3 perc alatt lett fideszes, ezzel megdöntve az eddigi 3 hónapos rekordot.

23:51

Verebes István új fuksszal készült a választásokra, amellyel a nehezebb időkre tezaurálja vagyonát.

23:48

Bolgár szép lánnyal, és román biztonsági őrrel ünnepelt a Twilight sztárja.

23:38

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Állandó szakértőnk, Pista bá elaludt, és szerkesztőségünkből egyikőnkek sincs ahhoz bátorsága, hogy felébressze. Elalvása előtt utolsó pillanatban még kifejezte szexuális vonzalmát Dávid Ibolya felé, valamint azt mondta: senkinek sem szabad szilvát innia a babgulyásra, mert az erőteljesen fosat.

23:34

Az MSZP szerint kisbusszal vittek szavazókat a Fidesz-MPP aktivistái, a Fidesz-MPP szerint ezzel fogják elvinni az MSZP-seket.

23:30

Victor, victor!

23:23

Romantikus karaoké partyval készül a FIDESZ-MPP győzelme megünneplésére. Orbán Viktor az Abbától a The Winner Takes It All című számot készül elénekelni, Pelczné Gál Ildikó pedig Jennifer Lopez popóparódiával színesíti az eseményt.

23:21

Egyelőre nincs információnk arról, hogy a péniszpumpa mennyire volt sikeres kampányeszköz.

23:19

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint csalás volt az egész, és a Jobbik igazából 98%-ot ért el, és a maradék 2%-ot is csak azért nem, mert ők érvénytelenül szavaztak, mert zsidók és a kommunisták.

23:16

Orbán Viktor beszédében megköszönte az embereknek, akik még mindig ott állnak a szavazófülkéknél, és azt mondta: mostmár menjetek haza, nyertünk, ti hülyék.

23:16

Exkluzív! Vesztett a Fidesz – Mostanra már egyértelmű, hogy a Fidesz megrendítő vereséget szenvedett Máltán, Szomáliában és Grönlandon, ahol az MSZP-vel fej-fej mellett egyetlen szavazatot sem kaptak. Ugyanakkor nagyon jól szerepelt az ellenzéki párt a Feröer szigeteken, pedig ott nem istartózkodik szavazóképes magyar állampolgár. Az Országos Választási Bizottság vizsgálja, hogy az egyetlen Feröer-szigetek-i Fidesz szavazat és a császárnyoszlói eset között lehet-e összefüggés, egyben javasolják, hogy ittasan ne lehessen a jövőben szavazni.

23:13

Magyarország első heterostylistja dolgozott Sólyom Lászlón. Haj és fan főnözést hajtottak végre rajta, hogy felkészítsék a nyilatkozatra.

22:55

Sólyom László köztársasági elnök szerint mindenki balfasz volt, és erre egyáltalán nem mentség, hogy őt nem engedték be a Jókai utcai szavazókörzetbe.

22:54

Sajtóértesülések szerint az OVB azokban a választókörzetekben, ahol második fordulóra lesz szükség, háromnapos fesztivált szervez a szavazás idejére. Sörsátrak, pecsenyések és mobilvécék várják majd a három napon keresztül tartó szavazás látogatóit.

22:54

Utolsó vers a választások napján a választásról
 

A szocialisták egyértelmű vereséget szenvedtek
Ha én Szoci volnék, most szomorú lennék
Pár 10 százalékkal mihez is kezdhetnék?
Átszámolnám ismét, mit rejtenek urnák
Felelőst keresnék, s magam tökön szúrnám.

 

22:47

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Szakértőnk, Pista bá boldogan jelenti, hogy átlépte az 50%-ot, szavai szerint „ez a szilva baszki beüt keményen”.

22:45



Anális mikrofonnal interjúvolták meg először a kampánytudósítások történetében az MDF szóvivőjét.

22:43

Vajon mit ivott Kukorelly Endre – játékot indít az LMP. Szakértők bevonásával sem sikerült megállapítani, mivel vészelte át a kampánycsendet a népszerű író. Schiffer András megköszönte azoknak, akik vele együtt tolták a kampányt, és megígérte, hogy liberalizálnak mindent, ami csak szükséges lesz egy következő kampányhoz.

22:42

Lendvai Ildikó mellől elfelejtették levenni az „élő” feliratot – értesítette a Hírcsárdát a sajnálatos bakiról a legtöbb magyar tv-csatorna.

22:35

Breaking! SZDSZ szavazót találtak Baranyában

Az alig 130 lelkes Császárnyoszlón eddig ismeretlen SZDSZ-est találtak a szavazatok összesítése során. Az SZDSZ-esről később kiderült, hogy valójában jobbikos, csak örömében Szabad Demokratára itta magát. A szavazatszedő bizottságban vita alakult ki, hogy egyáltalán érvényesnek tekintsék-e az SZDSZ-re leadott szavazatot, de mivel a szavazó egyértelműen X alakút hányt a liberális párt karikájára, ezért a szavazata érvényes. A faluban egyébként mindenki nagyon csalódott, amiért SZDSZ-es van közöttük, ugyanis szerettek volna az a település lenni, ahol a lakosság 100%-a a Fideszre szavaz. Az SZDSZ-es szavazat miatt válságtanácsot hívtak össze a falu önkormányzataként is működő Böbe teázóba, ami reményeik szerint megtorlásba is át fog csapni.

22:32

A költészet napján egy verssel jelentkezünk a Jobbik központjából, és ezzel köszöntjük a parlamentbe kerülésüket.

 

A Jobbik ünnepel, díszes kocsival érkezett a párt vezetése az eredményváró bulira
Jobbik, a Jobbik a téren
Ünnepi díszben a hintó
Boldog a Morvai Kriszta
Mint akit rezget a dildó

 

22:30

Pista bától bejövő információink alapján szakértőnk erőteljesen szúrná Seres Máriát.

22:29

Seres Mária meglepetés szervezetnek nevezte magukat. Ezen mindenki meglepődött, mivel nem volt meglepetés

22:26

Puccsot hajtott végre az LMP!

Az LMP militáns szárnya átvette a hatalmat. Twitteren, Facebookon, sőt Honfoglalóban is az LMP honlapja jelenik meg, a www.magyarorszag.hu oldalon pedig jelenleg kizárólag egy makrobiotikus főzőtanfolyamra lehet jelentkezni. A www.valasztas.hu oldalon az előzetes tesztek ellenére egyelőre ismeretlenek mozgatják a grafikonokat, de a 99%-os LMP fölényből nem nehéz kitalálni, kik.

22:24

Pista bá: Hthbmefvmo! vmsda! Páááálinkaaaa! Sejjazén rózssááááámm az ucccááábaaaaa! Megpróbálok bejutni a POralamnetbe, mingyá jövök! Na de csak vicceltem, figyelem én is az eredményeket, de nagyon felhúz, hogy még nem lehet egy jót kommunistázni…

22:23

22:14

Kövér László lehet a legnagyobb parlamenti patkó. Szőrzete, stílusa és szilaj életmódja is erre predesztinálja a népszerű politikust, akinek ami a száján, az a bajuszán is rögtön. A megkérdezett szavazópolgárok 80%-a Kövérre adná a voksát ebben a kérdésben.

22:13

Az OVB üléstermén kívül állók-közeli források szerint Stohl Buci berohant az ülésre és ordítva közölte, hogy lezárja a szavazást.

22:12

Budapesten, a Jókai utcában igazából már csak a fotósok és a forgatócsoportok állnak sorba, de ők rettenetesen sokan – kaptuk a hírt az MTI-től.

22:09

Az OVB hivatalos állásfoglalása szerint aki még ilyenkor is arra vár, hogy szavazzon, az nettó beszopta, és inkább haza kéne mennie.

22:01

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Állandó szakértőnkkel, az újpesti Angyal büfé törzsvendégével, Pista bával megitattunk fél liternyi kávét, így pillanatnyilag a benne lévő alkohol feldolgozottsága 11%. Mivel leállt a kuruc.info, azt üzeni, unatkozik, és szívesen válaszol az olvasói kérdésekre, amennyiben azok nem valamilyen „melegséggel kapcsolatos témában” érkeznek.

21:44

Felszállt a fehér füst az OVB irodájának ablakából. Szigeti Péter rágyújtott.

21:44

Ausztriából lajtos kocsival hozzák át az internetet, hogy elég legyen a hírre éhes magyar népnek.

21:42

A Facebookon 300 000-en törölték az ismerőseik közül az OVB-t.

21:41

Dávid Ibolya a zuglói sorban áll, feldolgozottsága 60%.

21:39

90%-os feldolgozottságánál OVB 100%, szavazók 0%.

21:35

Az OVB saját maga elé vonult és tüntet. Felháborodtak azon, hogy lehet ilyet csinálni. Szigeti Péter jelenleg magát korbácsolja.

21:35

Mesterházi Attila állítólag a Fidzsi-szigetekről figyeli a választási eredményeket, illetve több szemtanú szerint kijelentette: egyáltalán nem érdekli, mi történik Magyarországon. Orbán Viktor nem szeretné kommentálni a hírt, mert szerinte még mindig kampánycsend van.

21:29

Pista bá: Síjj, eléggé beborultunk, nem tudtunk frissíteni, tudniillik aztat. Sejj hogy az a barna kislááááány, felééém fordul az uuutcán. Hökk. Aza bfj, hogya pályesztől nem annyira látom már a biltentzűzete. A füstöt is vágni lehetitt, a zöreg Puchner már beborulva alszki mint a büdösbogár, sejj! Na még egy kör szilvát, instállom alássan, aztán elkezdünkinni keméznen!

21:27

Ha semmi nem menne: http://hircsarda.tumblr.com/

21:22

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: A sorbanállás elérte a Hírcsárda olvasóit is, kérjük Önöket, tépjenek sorszámot. Az apró üzemzavar közben pogácsát osztunk majd, és senki sem beszélhet arról, hogy nem megy a Hírcsárda, mert a bizottságunk így döntött.

21:00

Hajdupecsergén disznóvágás volt: Előzetes eredmények 98,7%-os feldolgozottság után:

A hagymás vér már sül, a kolbászt már keverik, bár a kömény még hátravan, azonban többen már a pecsenyét ennék.

20:53

Pista bá: Kiugrottam kicsit, jelentem, a sarki kocsmában is óriási a sorbanállás. Hogy nyalnák meg a biciklim szélét, ezek sose adják fel? Na mindegy, a második kör pálinka után vagyunk, az öreg Puchner javaslatára ultizunk, és közben megpróbáljuk kipiszkálni a szakállunkból a babgulyást.

20:50

A csúszás miatt megjósolhatatlan, mikor kerül adásba Hajdú Péter Frizbije, ahová az első forduló győztesével ígértek interjút.Természetesen még nem hivatalos, hogy Orbán Viktort várták a műsorba, de az mindenesetre beszédes, hogy 22 órától a Rippel fivérek naranccsal zsonglőrködnek majd a csatornán.

20:46

Szavazók ostromolták meg a Bocskai úti általános iskolát, ahova a szomszédos OTP fiókból kellett átvinni sorszámokat. Az OVB egyelőre nem tudja, mi lenne, ha ma lennének a választások.

20:42

A választási urnák előtt sorban álló emberek-közeli források szerint közösségi oldalakon keresik a 2006-os MTV székház ostromlóit, ugyanis tapasztaluk miatt jelentős segítségnek bizonyulhatnak egy esetleges OVB elleni ostrom esetén. Az OVB irodájában már elzárták a büfé tartalmát.

20:32

Pista bá: Szörnyű napom volt, de már itt vagyok. Azt mondták, készüljek fel, na az megvolt, értitek. Bekészítve két üveg vegyes pályesz, meg egy féltégla – egy üveg azért, hogyha a Jobbik bejut a Parlamentbe, egy pedig azért, ha nem. A féltégla önvédelmi okokból van nálam, ha az utcáról valaki bekiabálna valami pártnevet vagy ilyesmit, repül.

20:32

Szigeti Péter, kihasználva a meghosszabbított kampánycsendet, megfejtette élete első 9×9-es szudokuját! A HírCsárda.hu őszintén gratulál a szakembernek.

20:23

Kiszervezhetik a második fordulós választásokat, és a togói választási iroda munkatársai végezhetik el a komoly feladatot.

20:22

„Megromlik az osztriga és a beluga kaviár a Fidesz székházban, amennyiben éjfél utánra tolódik az ünneplés kezdete!” – figyelmeztette az OVB-t Szijjártó Péter! „A Deutsch Tamásnak félretett üzbég kurváknak is extra termopulcsikat kellett hozatnunk a csúszás miatt.” – folytatta a szóvivő.

20:16

Legitim, de nevetséges a választás.” – jelentette ki az EBESZ képviselője.

20:15

A Santiago de Compostela-i konzulátuson szavazók sora végig ér az El Caminón, jelentette be Tolvaly Ferencre támaszkodva az MTI.

20:15

A 7-es számú anyakönyvi hivatalban szavazók a várakozás alatt örök hűséget esküdtek egymásnak, mégpedig mindenki mindenkinek. 11 óra után swinger klubbá alakul a rendezvény. Ugyanitt egy fiúgyermek született 20:12-kor, pedig a szülők csak a sorban ismerkedtek meg még urnanyitáskor.

20:12

Az OVB-közeli hírforrásunk szerint állítólag Rytkó Emilía készül puccsal visszatérni.

20:10

„Mindannyian tudjuk, kiknek a műve ez, és mi fog ezután történni” – nyilatkozta egy politikus, akinek a nevét a kampánycsend miatt nem írhatjuk le, de úgyis mindenki tudja, kiről van szó.

20:09

Sólyom László azonnali hatályú kijárási tilalmat rendelt el az egész országra. A köztársasági elnök bölcs döntésének köszönhetően nem duzzadnak tovább a szavazásra váró sorok. A kijárási tilalmat azonnali kilövési paranccsal is kiegészítették, így különbuszokkal hozzák a vadászokat és sportlövőket a fővárosba.

20:04

Az OVB 14 évre előre lemondott. Szigeti Péter azt kérte, hogy őt rakják be egy szöges hordóba, és gurítsák le az Országház tetejéről.

20:03

Az m1-közeli informátorunk szerint az elkapcsolásokkor botoxszal kezelik Török Gábor mosolyát, hogy minél tovább megmaradjon.

19:58

Eredmények híján Rétsághy Péter szavazási költőnk szórakoztatja közönségünket egy újabb verses tudósítással.

 

Idén is sokan veszik igénybe a mozgóurnás szavazást
Mozgóurna van a mi utcánkba’,
Mer’ eltörött a szobatársam lába,
Részegen ment volna ma szavazni,
De elütötte őt egy City taxi.


 

19:55

2011. február 3-án fejeződhet be a szavazás, jelentette be a Medián egy 700 fős sorbanálló mintán végzett felmérés alapján.

19:53

VÁLASZTÁSI KISOKOS – Magyarországon az országgyűlési választások során az utóbbi húsz évben választásonként átlagosan 0,2 alkalommal hosszabbították meg a kampánycsendet.

19:49

Szigeti Péter szerint a délután hat óra és a kampánycsend újbóli kihirdetése között eltelt 15 perc egy interregnum állapot volt. Ilyen utoljára a 14. században fordult elő a magyar történelemben.

19:48

Az RTL Klub rögtönzött túlélő show-t készít a sorban állókról, „A Sor” címmel. BKV-ellenőröket és idomított vadállatokat engednek rájuk, a nézők telefonon szavazhatják be a következő körbe a nekik legszimpatikusabb szavazni próbálót. Az m1-n pedig játék indul, melynek lényege, hogy ki tud tovább politizálni, anélkül, hogy kiejtené egy párt nevét.

19:42

Az adatok 0%-os feldolgozottsága mellett jelenleg egy párt sem jutna be a Parlamentbe – adta hírül az MTI.

19:41

Az újraélesztetteknek 2014-től külön szavazókört alakítanak ki, akik a szavazás lezártától számított két héten belül adhatják le voksukat.

19:41

„A maradék sorbanállókat le kell nyilazni” – nyilatkozta Szigeti Péter. „Csak így tudjuk megakadályozni, hogy ne kelljen a Garfieldot kétszer egymásután leadnia az RTL-nek”

19:40

Az m1-en már nem tudnak miről beszélni. A telefonon bejelentkező helyszíni tudósító most egyenként írja le a sorban állókat.

19:36

Forrásaink szerint az RTL intézte a kampánycsend meghosszabbítását, hogy így még több haláleset történhessen a szavazókörökben. Az utolsó Mónika show témája: „Segítség, még mindig sorban állok”

19:28

Többen megőrültek az Országos Választási Iroda dolgozói közül. Próbáltak egy megoldást összehozni, de egy olyan logikai paradoxonba kerültek, amit már nem bírtak feldolgozni. Állítólag EBESZ-szakemberek veszik át a helyüket.

19:25

Szigeti Péter nem nyilatkozhat róla, hogy van-e kampánycsend, mivel kampánycsend van. A mostani nyilatkozatáról is elmondta, hogy az jogsértés, sőt már eddigi megszólalásai is azok voltak. Egyébként nem baj, ha megsértik a kampánycsendet, az tulajdonképpen belefér. Eddig az RTL Klub sértette a legkevésbé a Garfield című filmmel, de azt is vizsgálni fogják, hogy ez mennyiben befolyásolja az utcán állók hangulatát.

19:18

A TV2 megszerezte a Legyen Ön is milliomos díszletét, amiből a nézők megtudhatják, melyik politikus lesz milliomos. Ugyanakkor az OVB döntése nyomán egy villantással a Men in Black-hez hasonlóan törlik a nézők memóriájából az exit poll eredményeket.

19:14

Bocs fiúk, mi most kiszállunk, kezdődik a Garfield az RTL-en.

19:08

A Nézőpont Intézet telefonos felmérése szerint a Századvég kutatása pontatlan, míg a Sonda Ipsosé hiteltelen. Ugyanakkor elmondta, hogy a Jobbik szavazók többségének van vicces hangpostafiók üzenete. Valószínűleg a nézettségi verseny érdekében az RTL-en nagyobb arányú győzelmet arathat a Fidesz, mint a TV2-n. A Sonda Ipsos szerint a Századvég róluk másolt.

18:59

Az OVB egyelőre nem tudja, hogy van-e kampánycsend. A TV2 máris megsértette.

18:53

Kampánycsendet sértett az RTL-KLUB a 300-zal? A népszerű kereskedelmi csatorna a szombaton vetített 300-zal azt sulykolta nézőkbe, hogy ennyi Fideszes képviselő lesz a parlementben, ráadásul mindezt hangosan. Az OVB vizsgálja, hogy az RTL-KLUB vajon szándékosan tűzte-e a műsorára a 300 című filmet a szombat előestéjén, s hogy vajon ennek hatása lehet-e arra, hogy majdnem pont ennyi képviselője lesz a Fidesznek az új Országgyűlésben. Az RTL sajtóosztálya közölte, hogy ők eredetileg a Piszkos 12-t akarták vetíteni, de akkor meg az MSZP eredményét jósolták volna meg.

18:49

12 perc és lehet kommunistázni!

18:43

Vona Gábor tévedésből az MSZP-re adta le a listás szavazatát. Mivel Vona már 30 perce a fülkében tartózkodott, és hangos, dörzsölésre valamint radírozásra utaló zajok szűrődtek ki a helyiségből, a választási bizottság egyik tagja megkérte, hogy jöjjön ki onnan. A Jobbik vezetője ekkor próbált meg egy újabb szelvényt kérni, hivatkozva az apró bakira.

18:41

A szavazókörbe tartott az a vitorlázórepülő, amelyik fennakadt egy budaörsi ház tetején. „Első szavazó vagyok, siettem.” – mondta el a 19 éves lány.

18:36

Nem engedtek szavazni egy transzvesztitát Maklárpetenden, mert nem hasonlított a személyi igazolvány képére. A helyszínre érkezett az ombudsman is, de őt sem engedték szavazni.

18:10

A szavazás előtt négy héttel meghalt egy 70 éves férfi Hevesbojtáron, ám csak ma délután 14:30-kor bukkantak rá egy urnában. A szavazást 15 percre felfüggesztették, majd virágokat helyeztek el az urna mellett és folytatták.

18:06

2014-től egy szavazókörben szavazhat az egész ország, jelentette be az OVI a hosszú sorokra reagálva, így mindenkinek ugyanannyit kell majd várakoznia, ami majd 16-24 nap lehet.

17:53

Egy fővárosi szavazóhelyiség elé önkényuralmi jelképet, egy horogkeresztet rajzoltak a járdára. Három gyanúsítottat őrizetbe is vettek, és elkezdték lemosni a járdát, ám a horogkereszt alatt egy vörös csillagot találtak. Most újabb elkövetőket keresnek nagy erővel.

17:49

70%-os feldolgozottság mellett 17:48 perc van, jelentette be a Pontos idő.

17:46

Ragasztós hurkapálcát koboztak el Fásy Ádámtól, aki ezzel nyúlkált egy lezárt urnában. „A kombinált bérletem is bedobtam, ezt akartam visszaszerezni.” Fásy Ádám családja, szerettei és Bunyós Pityu társaságában szavazott, ám ez utóbbitól nem fogadták el a Bunyós Pityu névre kiállított rokkant kártyát a szavazatszámláló bizottság tagjai, mivel nem ilyen néven szerepelt a választásra jogosultak listáján.

17:41

17:30-ig a szavazásra nem jogosultak 12,5% is elment voksolni, ám durván csalódniuk kellett.

17:35

Egy Fidesz-közeli forrásunk jelentette, hogy Orbán Viktor már tűkön ül. Szemtanúk elmondása szerint egész jól viseli, vélhetőleg a 10 évvel ezelőtt OKJ-s fakír-végzettsége teszi ezt lehetővé.

17:32

Második forduló helyett liga rendszerben folytathatják a képviselők.” -nyilatkozta Sólyom László. A második fordulóra utalt képviselőjelöltek mégsem egyenes-kiesés rendszerben, hanem egymás ellen vívott körfordulókkal juthatnak be a parlamentbe, jelentette be a köztársasági elnök, akire nagy hatást gyakorolt a Bajnokok Ligája is. A pártok egyelőre nem nyilatkoztak az ügyről, de Sólyom Lászlót elvezették a mikrofon elől.

17:28

HELYREIGAZÍTÁS – A híradásokban olvasható „hosszú sorok kígyóznak” kifejezést tévesen értelmeztük úgy, hogy a választóknak sokat kell várakozniuk. Valójában mindenki a telefonján játssza a népszerű kígyós játékot. Fennakadás tehát nincs.

17:24

Lokális katasztrófa! Mozgóurnával ütközött a 6-os villamos. Állítólag a mozgóurna nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő 6-os villamosnak. A körút csurom egy szavazócédula lett, sőt több pincét is elöntött az ár. A katasztrófavédelem homokzsákokkal próbálja körülkeríteni a szavazócédula sújtotta területet, ahol két Jobbikos szavazatvizsgálót újra kellett éleszteni annyi szavazócédulát nyeltek.

17:20

Választás lassító sztrájkot tartanak több szavazókörzetben is, emiatt kígyóznak hosszú sorok a szavazóhelyiségek előtt. A szavazatszedők nagyobb asztalokat, ízlésesebb fülkéket és kevesebb választót szeretnének, valamint 13. havi, fizetett választásokat. Ha nem teljesítik követeléseiket, akkor önkényesen 1 órával előbbre tekerik az óráikat és már 6-kor bezárnak. Tóth Zoltán választási szakértő szerint ilyen esetben sztrájktörőket, de még inkább egy csapat kungfust kéne alkalmazni, akik helyre rakják a renitens szavazatszámlálók arcát.

17:14

Rétsághy Péter hobiköltőnk költészeti és választásnapi ciklusának következő darabját olvashatják alant.
 

A külföldi szavazatok miatt csak később lesz végeredmény
Gizda vagyok, Sidney-ben szavaztam,
Szörfdeszkámat a fülke előtt hagytam,
Testem színe csodás aranybarna,
Nem szavazok se jobbra, se balra.

 

17:05

Magyarország középső régiójában mentek el a legtöbben. Ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az RTL Klub délben az autós magazin helyett egy holland erotikus filmet sugárzott.

17:02

A legfrissebb eredmények szerint délután háromkor 46%-os volt az országos részvételi arány. A még nem szavazott 54% eddig disznót herélt, vidámparkban volt, vagy répás ételeket fogyasztott legnagyobb arányban.

17:01

Megtalálták a választások végeredményét a BKV székházában. A rendőrség a heti rutin házkutatás során bukkant rá az anyagra, amely még az új magyar kormány minisztériumainak költségvetését is tartalmazza. Az iratot azonban véletlenül összekeverték az Ikarus 750-es busz kapcsolási rajzaival, és megsemmisítették őket. Az egyetlen cetlin, ami megmaradt a dokumentumból, a túrós csusza receptje olvasható.

16:57

Továbbra sem találjuk Ókovács Szilvesztert. Megnéztük az EchoTV-n is, hátha, de semmi. Ha valaki tud róla valamit, azonnal jelentkezzen!

16:49

A szavazólap kitöltése közben lett erekciója egy férfinak Kőszegen a helyi 4. számú választókörzetben. Állítása szerint ilyen már 2 éve nem történt vele. Ő és a felesége szerettek volna még egyszer bemenni egy üres szavazólappal, ám ezt a bizottság nem engedélyezte.

16:23

VÁLASZTÁSI KISOKOS – A magyar szavazók 86%-a egy mozdulattal be tudja helyezni a borítékot az urnába. Az európai átlagtól ez csak 2%-al marad el.

16:03

Óriási riadalmat keltett fél órával ezelőtt Pest megye 5. számú választókörzetében Soltész Rezső feltűnése, aki szavazott majd elénekelte a „Szóljon hangosan az ének, szavazok míg élek” című slágerét.

15:53

Bácsalmáson egy proteszt szavazó olasz mintára – mortadella helyett – egy 70 dekás disznósajtot akart a borítékba dugni. Majd hangosan reklamált, hogy túl kicsi a boríték és a papír minősége sem megfelelő, hiszen két sörte azonnal át is szúrta azt. A rendbontót kivezették.

15:35

Pornó nézéssel ütötték volna el az időt a szavazatszámláló bizottság tagjai egy miskolci szavazókörben, ahol már délben 99%-os volt a részvétel. Az esetet a helyi radikális jelölt jelentette, miután tudomására jutott, hogy kóser pornó, valamint interracial, és meleg jelenetek is lettek volna a programban.

15:22

Egy koraérett gyerekekből szerveződött, felfegyverzett óvodás csoport, magának szavazati jogot követelve megpróbálta túszul ejteni Nagykanizsa 17. számú választókörzet egyik választási bizottságát. Az Oszama álarcot viselő, parittyákkal, és tobozokkal felszerelt radikális gyerekek végül nem tudtak behatolni az épületbe, mert nem érték el a kilincset. A rendőrség keresi a rendzavarókat.

15:17

Arany árban mérik a szavazatokat Békés megyében. A népszerű online aukciós portálon, a vatera.hu-n egymást érik az eladó szavazatokkal kapcsolatos hirdetések. A Viharsarok egyes körzeteiben egy szavazattal akár száz ezer forintot is lehet keresni. A gyakorlat természetesen törvénytelen, a vizsgálat már folyik.

15:12

Sólyom László köztársasági elnök szerint egyáltalán nem lényeges, amit mond. Az ország első embere egy női magazinnak nyilatkozott a választások menetéről, és kifejtette: lehet őt kérdezni mindenféléről, de igazából nem szívesen nyilatkozik, sokkal inkább élne hobbijának, a fókavadászatnak ezen a nem túl meleg, de szép napon.

15:10

Sólyom László köztársasági elnök szerint ma este nyer a magyar jégkorong-válogatott. Az ország első embere egy hírügynökségnek nyilatkozott a választások menetéről, és kifejtette: a tegnapi, osztrákok elleni vereség jó erőfelmérő volt a csapatnak, ráadásul a norvégokat tavaly kétszer is megvertük itthon.

15:05

Sólyom László köztársasági elnök szerint a Barcelona megérdemelten nyert szombaton a Real Madrid ellen. Az ország első embere egy tévéinterjúban nyilatkozott a választások menetéről, és kifejtette: amikor csak teheti, megnézi az El Classicót, vagyis a két legjobb spanyol csapat párharcát, mivel szereti a focit.

15:01

Küldeném listás szavazatomat Margóéknak, Bajára sok szeretettel, születésnapjuk alkalmából. Béci

14:58

Hagyó Miklós busóálarcban, két egymást metsző párizsi rúddal, Zuschlag János pedig látványosan érvénytelenül, két pénisszé fonódó paragrafus jellel szavazott a fegyintézetben. Csonka Pici a Ding Ding Donggal lepte meg a szavazatszedő bizottságot, Kiszel Tünde pedig nem akarta elárulni a pártszimpátiáját, de a kezében maradt a szavazólap, amit elfelejtett bedobni, így hamar fény derült rá. Hajdú Péter egy rokkant szavazófülkében szavazott, majd nekiszaladt egy üvegajtónak, megdugta nejét egy másik szavazókör fülkéjében, végül megverte a hazafelé tartó Bagi Ivánt és robogóval kergetett meg egy lesifotóst, aki Sólyom Lászlóra várt. Hajdú Péter az eseményektől remek sajtóvisszhangot vár.

14:53

Nyomdailag előre kitöltött szavazócédulákat találtak Kaposváron. Az X-et minden hibás szelvényen az „Igen, akarok kapni reklámleveleket” rubrikába nyomták.

14:48

Szomáliai kalózok térítettek el egy mozgóurnát a fővárosban. A kalózok ugyanazok lehettek, akik korábban már a Dunán is feltűntek. A mozgóurnákkal kapcsolatban már most több visszaélésre hívták fel a figyelmet, például több idős választópolgár nem tudott beletalálni, máshol pedig pizzafutárok motorjára szerelve láttak néhányat, amiből folyamatosan hullottak az érvényes szavazatok.

14:40

Sólyom László köztársasági elnök szerint a Metallica nem lesz teltházas Budapesten. Az ország első embere egy tévéinterjúban nyilatkozott a választások menetéről, és kifejtette: a zenekar új albuma amúgysem horzsol annyira, mint a régebbi anyagaik, és várhatóan haknizni érkeznek az országba.

14:24

Több helyen is gond van a szavazókörök berendezésével. A legtöbb panasz a piros-fehér mintás asztalterítőre érkezett (ismertebb nevén kockás abrosz), ami sokakat az árpádsávra emlékeztetett, és többen kifogást emeltek az asztaldíszként használt gyümölcskosarak ellen, amikben a narancs túl nagy aranyban fordul elő. A OVB azt már korábban elrendelte, hogy a virágdekorációban nem lehet sem szegfű, sem ibolya.

14:17

Szavazat vásárlással gyanúsítja a Jobbik az MSZP-t. A szocialisták a hét elején krumplit és lisztet ajánlottak fel a rájuk szavazóknak, pénteken már cukrot és csokoládét, a választás napjának hajnalán pedig már Audi kulcsokat osztogattak a cigánysoron Szabolcs MSZP-s jelöltjei. Állítólag több roma választópolgár is elfogadta az Audikat, amiket azonnal elcseréltek 1 kiló krumplira, lisztre és cukorra.

Képünkön az egyik bűnjel:

14:10

Sólyom László köztársasági elnök szerint lehetne kicsit melegebb az idő. Az ország első embere egy rádióinterjúban nyilatkozott a választások menetéről, és kifejtette: ha öt fokkal melegebb lenne, otthon hagyhatta volna a pulcsiját, ha százzal, akkor ma fel sem kellett volna már kelni.

13:58

Véletlenül a szavazóbizottsággal együtt semmisítették meg a délig leadott szavazatokat egy Szabolcs megyei választókörzetben. A körülményeket még vizsgálják, a felelősöket még keresik.

13:56

Újabb költészet napi bejelentkezés Rétsághy Péter tudósítónktól.

 

Automatikus telefonhívásos kampánycsend-sértés országszerte
Kinyitja sok szemét a fájlt
Sok számot rejt a dévédé
Felhívja, csönget, meg nem áll
Ébredj fel szépen OVB!

 

13:52

Nyerésre áll az újházi tyúkhúsleves Szegeden. Az exit-pollok eredményei szerint a választók 44%-a szavazott a tyúkhúslevesre, mint a legfinomabb magyar ételre. A válaszokat begyűjtő kérdezőbiztosainkat azóta már kirúgtuk.

13:48

Győr-Moson-Sopron megye 19. számú választókörzetét senki nem találja már órák óta.

13:42

Véletlenül a szavazóbiztosok homlokára rajzolt ikszet egy nyugdíjas Csepelen. A 87 éves asszony azzal magyarázta tettét, hogy amikor meghallotta az „ide tegye majd az ikszet” szavakat, úgy gondolta, azonnal cselekednie kell. A bizottsági tagok azóta jól vannak, a nyugdíjast pedig megfigyelésre a detoxikálóba szállították, és vizsgálják, hogy áll-e bármilyen rokoni kapcsolatban Pistabával, vagy hogy a 87 éves hölgy esetleg maga Pistabá’ .

13:31

A Hírcsárda szakértője, Pistabá’ is leszavazott, de tévedésből. A kocsmába akart bemenni, de véletlenül a 17-es választókörzetben kötött ki, ahol illedelmesen mindenkit lebuzizott, majd belehányt az urnába, így ott minden szavazat érvénytelen lett. „De legalább nem kellett ezért elutazni Tokióba, ahol a köcsögök szintén elcseszték a választást, pedig a szakétól nem is lehet olyan igazán jóízűt hányni” – próbálta exkuzálni magát idősebb Lakatus Endre „Pistabá” István bácsi, majd búcsúzóúl lehányta kollégánkat, így ő is érvénytelen lett.

13:26

VÁLASZTÁSI KISOKOS – A magyar lakosság 54%-a meglepődne, ha mégsem ma lennének a választások.

13:19

A Nézőpont Intézet kutatásai szerint egy órakor a voksukat leadók 20% volt bizonytalan abban, hogy kire szavazott. 10%-uk nem emlékezett, 10%-uk pedig nem értette a kérdést. Egy ilyen szavazót mi is megtaláltunk.

13:16

1985-ös évjáratú Simson motorkerékpár, megkímélt állapotban, ajándék rőzsetartó rekesszel eladó. Érdeklődni: minden nap, 8 és 13 óra között, 20/3247115.

13:13

Rákai Kálmán vezet műsort a HírTV-n. Ókovács Szilveszter még mindig sehol. Kezdünk aggódni.

13:04

Análfűrészt koboztak el egy jobbikos szavazatszámláló biztostól Hadházhetésen. „Csak unaloműzőnek vittem magammal, nem gondoltam volna, hogy az LMP-s kolléga tiltakozni fog.” – mondta L.-Üzöge Csenger Töhötöm. – „Mindenesetre a fácséra már felnyomtam a képeket. Ott vannak az ópusztaszeri travi gárdista találkozós album mellett.” L.-Üzöge egy Cs. megyei településen próbálta anális játékokba bevonni biztos társát, ám az többször is nemet mondot. L.-Üzöge kiemelte, hogy az análfűrész tartását semmi sem tiltja.

13:01

Eddig alacsonyabb a részvétel, mint 4 évvel ezelőtt. A 12 óra előtt szavazók átlagos testmagassága csak 165 centiméter.

3 KOMMENT