Mindenhez ért.

Kásás Tamás lett az elmúlt évtized legjobb vízilabdázója a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) választása alapján. Csapó ehhez kapcsolódóan kapott díjat a szövetségtől.

Kásás mellett a FINA szakemberei megválasztották az elmúlt 100 esztendő legjobb vízilabdázó polihisztorát is, aki nem más lett, mint Dr. Csapó Gábor (a „lovaspóló-játékos-márkajelzésű, világos inget hordó, 50 pluszos ex-kommunistáknak és újkeresztyéneknek” csak szimplán Duddy – szerk.). A FINA értékelése szerint még nem hordott a hátán a föld olyan vízilabda-játékost, aki nem elég, hogy remek orvos, de ilyen éles szemmel és kikezdhetetlen profizmussal értene fő sportága mellett az összes labdajátékhoz; főleg a futballhoz, amit rendszeresen szakértőként is elemez.

A FINA főtitkára külön kiemelte a korábbi olimpiai bajnok magyar humortörténelemben játszott fontos szerepét. A Hírcsárda gratulál a győzteseknek.

3 KOMMENT

  1. Irigykedtek csak! azt le sem mertétek írni, hogy mennyire jóképű és milyen csábító baritonja van (a basszus méltóságát és erejét a tenor fényével egyesíti) – beleborzongok…