Nem csak a kanál konyult le

A „Minden szentnek maga felé hajlik” című új könyvében őszintén vall a parafenomén arról, hogy a tárgyak hajlítgatásának milyen kellemetlen következményei voltak az életére.

„A többi gyerek már rég vakszolta a bohócot, de nekem, ha csak közelített hozzá a kezem, máris dugóhúzó formát vett fel a péniszem” – mesél a mentalista a kamaszkor megpróbáltatásairól. „Viszont én voltam az egyetlen az osztályban aki egyenes banánokat evett” – idézi ma már nevetve ezt a nehéz korszakot. Ebben az időszakban egyébként a nyári szünetben egy U-szög gyárban dolgozott, ahol egyenes szögekből gyártotta a végterméket, hobbiból pedig a hazafelé úton több tűkanyart is kiegyenesített gondolati úton.

A gyerekkor elmúltával már könnyebb volt az helyzete. „A nőknél jó hasznát vettem a magnetizáló képességemnek” – írja Uri. „Ha ott lent kicsit megpiszkáltam őket az ujjammal, úgy vonzottak magukba, mint a Halálcsillag vonónyalábja a Millenium Falcont.”

A könyv 3900 forintért kapható a könyvesboltokban, amihez ajándékba adnak egy Uri Geller által egyenesre hajlított bumerángot is.

4 KOMMENT