Nemrég még talán csak a sajtó ördögének tudtuk volna be, hogy az egyik népszerű bútoráruház katalógusában megjelent a 199.5/50/36-os méretű balos félelem és párja a jobbos félelem, majd pár oldallal később – talán a radikálisabb vásárlók  kedvéért – az „akasztós félelem”, sőt az „akasztós félelem tükörrel”.

Azonban mindez nem véletlen! E bútorok egy új trend első fecskéinek előszelét jelentik. Az új belsőépítészeti irányzat szerint a modern ember nem csak gondolkodását, de bútorát is politikai nézetei szerint állítja össze. E trend követői bizonyára izgatottan várják már a napokban megjelenő „Politikai garnitúra” elemes bútorcsaládot, amit mindenki igénye és világnézete szerint rakhat össze.

A megrendelhető elemek között a már ismert balos és jobbos félelem mellett megtalálható lesz a „Centrum” áthidaló elem, a „Koalíció” fantázianevű franciaágy 180*120-as kis-, és 220*200-as nagykoalíció méretben, továbbá a „Monnyonle” komód, valamint a konyhába való rusztikus kivitelű „Böszme” kazettás kitálaló szekrény.

A „Politikai garnitúra” többféle színben, lapraszerelve kapható. Az elemek kiválasztásánál célszerű a józan észre, mintsem a bútorhoz adott pontatlan leírásokra támaszkodni, azonban akkor sincs baj, ha netán nem a megfelelő elemeket választottuk ki, mert a „Politikai garnitúra” minden eleme lecserélhető, vagy végső esetben gyújtósnak is használható.

3 KOMMENT

  1. Azt hiszem, itt az ideje a teljes garnitúracserének.
    Belső információk szerint amúgy a hír nem meglepetés számomra, nemrég hallottam neve elhallgatását kérő belsős informátortól, hogy a következő Lakáskultúra – Választások 2010 különszámban megjelenik a nemrég előzetesbe került állami nagyvállalati vezetők nappalijáról készült bemutató. Panaszkodott is az újságíró, hogy nem érti a sok tükrös szekrényt, de így már mindjárt értelmet nyer a dolog.