Az elegancia és stílus nem pártállás kérdése

A Playboy 2009. októberi számában nemcsak Liptai Claudia idomait csodálhatták meg az olvasók, hanem Dávid Ibolya eleganciáját is. Mivel az MDF az SZDSZ-szel szövetkezve továbbra is a parlamentbe kerüléshez szükséges limit alatt áll, így az új igazolás, Somogyi Zoltán tanácsára, márciusban ráerősítenek a kampány finisére.

Dávid Ibolya újra a Playboy vendége lesz, de most a középső oldalakat is megkapja. A fotósorozat Liptai Claudiához hasonlóan a 7 főbűn témáját járja körül. Az első kép a torkosságot mutatja be, amin Dávid elnökasszony a négykézláb feszülő, meztelen Herényi Károly hátán ül és a bajszától megszabadított, összetetovált Bokros Lajossal egy marcipánból készített Orbán Viktor szobrot bont a desszertvillájával.

A sorozatban Liptaiéhoz hasonlóan szerepel egy szenvedélyes férfi karakter, de az nem egy színesbőrű modell, hanem a bőrtangás, pórázon vezetett Retkes Attila lesz. Dávid Ibolya makulátlan szépségéről a Hustler csatorna pornósminkese és egy 2012-es Photoshop program gondoskodnak.

2 KOMMENT