Fiatalos, trendi és nyilvánvaló az üzenet

Az MDF tagsága utólag megvétózta a párt vezetőségének döntését, amely szerint februártól már nem MDF, hanem Jólét és Szabadság lesz a nevük.

Micsoda bornírt egy baromság ez az egész!” – fakadt ki az egyik küldött. “Először még Jólét és Biztonság-ot akartak. Mondtam is: mi vagyunk mi? Egy istenverte luxusautó márka?! Még jó, hogy nem Stabilitás és Kényelem, vagy Lambda és Szonda leszünk, a kutya mindenségit!

Az MDF-nek dolgozó PR cég vezetője, Láttamosy Olivér azonban más véleményen van: „Ez, így ahogy van, klassz!

A szakember tájékoztatott, hogy az utolsó sórtliszten volt még a Kenyér és Fűtés; Hús és Áram; Sör és Pina, Tejben és Vajban, valamint a Kölcsönös és Kényeztetés ütős pártnevek is, de a vezetőség végül – az idősebb lakitelki generáció nyomására – a már hivatalosan bejelentettnél maradt.

Érdeklődésünkre, hogy Dávid Ibolya és Herényi Károly munkájára számítanak-e, akárhogy is hívják a pártot, egy neve elhallgatást kérő küldött azt felelte: „Mi közvetlenül nem, de az ország szerintünk számíthat, hiszen a kézzel varrott focilabdák is a nemzeti össztermék részét képezik!

4 KOMMENT

  1. Elhalálozási tilalmat vezet be hétfőtől a Fidesz azok részére, akik át kívánnak lépni az állami nyugdíjrendszerbe – tudta meg egy kormányközeli forrásból a portálunk.
    -Nehogymár annyi pénzt kidobjunk az ablakon, amennyit ezek a potenciális halottak hátrahagynának örökségbe – tiltakozott Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott, aki most szó szerint védi meg a nyugdíjakat holmi felelőtlen örökösök elől. Még a végén otthagynák a multiknál vagy esetleg az energiaszolgáltató zsebelné be tőlük. Aki mégis elhalálozik a tilalom ellenére, annak számolnia kell a haláladó új formájával, mivel megszűnt az MDF és már úgysincs aki harcoljon ellene. A haláladó mértéke egyébként a magánnyugdíj pénztári tag egyéni számlájának reálhozammal csökkentett összege. A törvény jószándékát bizonyítja, hogy a reálhozamot az elhalt szabadon elköltheti, ellenkező esetben az alkotmánybíróság hangulatának javítására használjuk fel – közölte a megbízott asszony.