10 lépés ahhoz, hogy az újévi fogadalmad biztosan működjön.

2024-et sokan azzal az elhatározással kezdték, hogy legalább egy hónapig nem fogyasztanak semmilyen alkoholt. Tippjeinkkel akár két hónapot is kibírsz majd!

1. Legyen egy pontos terved – meddig tart a száraz időszak, mikor tartod sikeresnek, siker esetén hogyan folytatod, ha folytatod, stb.

2. Ismerd fel és próbáld meg elkerülni a triggereket. Egy születésnap, egy házibuli, egy disznótor meg főleg olyan hely, ahol sajnos az alkohol fogyasztása és a masszív részegség majdnemhogy kötelező tevékenység.

3. Találj ki egy választ azoknak, akik tukmálnák rád a piát, vagy, ami még rosszabb, ingyen meghívnának téged drága italokra. Például: „Köszi, tartom magam a fogadalmamhoz!” Vagy: „Tudod, miért nem kérek? Mert vigyázok magamra!” Vagy: „Az alkoholtól buta leszek, és én okos vagyok!”

4. Nem, de tényleg, nem kérek, ne csináld már!

5. Hogy lennék buzi, hát ne már???

6. Jó, a kis vodka igazából nem pia, majd max iszunk mellé sok vizet.

7. Fú, bazmeg, hány fokos ez? Még egyet küldjünk rá az megoldja, sima gyógyszer ez!

8. Hangfalkábelt add már ide Karesz! Ja, egy utolsót, de most lehet nagy is, ne köcsögösködjünk, újév van bazmeg még van 400 nap vagy mennyi az évből!

9. De hallod, gyere már vissza hova mész hánytál vagy mi van????? Kis puha pöcs vagy, az, bazmeg, azért vették el a melódat a pakisztániak vagy kik a gyárban bazmeg, jönnek bicikliznek meg magyarul se tudnak, meg azt se tudod nő vagy férfi, nem? Régen legalább volt bajsza a férfiaknak bazmeg, nézd meg ezt, EZ BAJUSZ TIBIKÉM!!!!!

10. MARGIT SOSEM SZERETTÉL A KUVA ANÉÁÉDAAT!!! AZT A MOCSKOS ZOLIT ÁTMEGKKYE MEGBKSZOM!!!!! taxi rndekles slznok