Törölnie kellett magát az Instagramról annak a delfin-influenszernek (delfluenszer), akit a magyar úszónővel közös képei miatt támadtak.

„Ez az utolsó bejegyzésem, a nemtelen támadások miatt egy időre visszavonulok. Olyanokat írtak nekem ismeretlen emberek, hogy még most is beleborzongok” – jelentette be a 344 000 követővel rendelkező Dolphin_Boy, akit az elmúlt napokban rengetegen kritizáltak, mert Hosszú Katinkával közös képeket posztolt.

A delfluenszer elmondása szerint egy reggeli úszás alatt találkoztak Hosszúval, aki nagy rajongóként mutatkozott be. Katinka ugyanakkor csak annyit mondott, hogy úszással foglalkozik, azt nem, hogy szerződés nélkül használta a Duna Arénát – állítja a delfin.

„Ha valaki, akkor mi delfinek tudjuk, milyen, amikor az emberek trükköznek a medencével. Ráadásul maszk sem volt rajta. Annak ellenére, hogy rám nem tud átterjedni a koronavírus, ezt maximálisan felelőtlennek tartom, nekem is vannak rokonaim, akik a korlátozások miatt még be vannak zárva valahová. Minden követőmtől elnézést kérek, nem gondoltam át, hogy pár képnek ilyen következménye lehet” – írta DB, akivel a képek megjelenése után azonnal szakított két fő szponzora, a Nike és az EVA heringkonzerv.