Drasztikus megoldásokhoz folyamodik a Honvédelmi Minisztérium, hogy tovább erősítse a déli határzár védelmét, a magyar lakosokkal szemben korábban sikerrel alkalmazott kabalafigurák hadseregével is felveszi a harcot az illegális bevándorlókkal.

huhu

“Büszke vagyok, hogy sikerült az ellenség megfélemlítésére és megalázására alkalmas, tekintélyteremtő kabalahonpolgárokat alkotni. Ők segítenek, ha már az EU és a trehány magyar rendőrök képtelenek a “Határock” védelmére” – kacsintott Benkő Tibor honvédelmi miniszter a dubaji repülőtéren, majd hozzátette: mivel lesz atlétikai vb, tovább erősödhet a déli határzár védelme.

A kabalaosztag első napja biztató volt: Cubeman reggeli ébresztője után több migráns is a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult, hogy falazzák körbe a röszkei tranzitzónát, a szerb oldalon pedig egy csoport véletlen belegabalyodást színlelve átszúrta a szemét a kerítéssel, miután megtudta, hogy Vízipók tanga nélkül nudizott egy ásotthalmi szökőkútnál.

A beilleszkedés viszont felemásan ment: a katonák elfogadták az új véderőt, és örültek, hogy végre Bol-dog is levakargathatja a szemével a penészt a zsömlékről, az ENSZ szakértői viszont sértődötten elmenekültek, miután a helyszínre költöző Novák Előd egész éjjel rezgőn hagyta Water Lilit.