Újabb elismerést kapott a nemzet publicistája.

bayerrrrr

A Budai várba bekuckózó Bayer Zsoltot érte az a megtisztelő feladat, hogy a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” nagykövete legyen.

“Ő egy örök kamasz! A gyerekeknek tudniuk kell alkalmazkodni és mindig a megfelelő oldalhoz dörgölőzni. Zsolt ikon ebben a tekintetben! A tanulóknak érettségi előtt különösen fontos lenne elsajátítani azt a technikát, ahogy Zsolt szerzi be az információkat, például a Migration Aid-ről.”

– indokolt csikkhangon az alapítvány elnöke, Hegedűs Zsuzsa, miközben megkopasztott egy csüngőhasú zsírsertést.

Nem titok, Bayer Zsolt a Város Mindenkié ajánlásra került be a jelöltek közé, a szervezet adatbázisa szerint nem nagyon találni olyasvalakit, aki kicsit több mint 30 ezer forintból lakást tud bérelni bárhol az országban, pláne a Budai várban, ezért mindenképpen támogatni akarták a Népszabadság volt újságíróját.

“Lehet alulról szopkodni a herémet fingszájú devizahiteles buzik! Nagy Blanka a kurva anyádat!”

– köszönte meg az elismerést a publicista a blogján.

4 KOMMENT

  1. Most tényleg ennyire rettegtek?

    “A Fidesz újságjai ugye azt állították, hogy Nagy Blanka nem fog tudni leérettségizni, így a per iratai közé bekerült a lány ellenőrzőfüzete is, amit kifejezetten azért nyújtottak be, hogy a lapok állításait cáfolják. A Ripost, a Lokál és az Origo így tudta meg, milyen jegyei vannak a lánynak, és most újabb cikkekben részletezik, hányszor kapott az ellenőrzője szerint rossz jegyet.

    Külön öröm, hogy van adatvédelmi biztosunk:
    “A cikkek után az Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Péterfalvi Attila arról beszélt, hogy nem tartozik a hivatalára, ha egy középiskolás lányt érzékeny személyes adatokkal próbálnak lejáratni a sajtóban.”

    Van persze alaptörvényünk is kisasztalon

    • Önnek is joga van tudni, mire készül Nagy Blanka! Én ennyi idős koromban az érettségire készültem Marxizmus-Leninuzmusból! Jelesre is vizsgáztam belőle! Nagy Blankának is tanulnia kéne, az a dolga! Nem az hogy a felnőttek dolgába belepofázzon!

      #mirekészül #marx #lenin #azadolga #pofabe

  2. Valahol egy messzi messzi galaxisban

    “Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója az RTL Híradójának elárulta, hogy a miniszterelnök központi szerepet kap a Fidesz kampányában, aminek a változatosság kedvéért a bevándorlás lesz a fő témája.”

    A képviselőket úgy kell eladni, mint a mosóport:
    Bár a mosógép közeléből elrúgtak minket, de kézi mosásra még jók vagyunk

  3. Hogy mire szavazunk:

    “Hamarosan megalakulhat a jobboldali populista erők pártszövetsége, amit Matteo Salvini, az olasz Liga vezetője még márciusban jelentett be. A lap szerint ehhez nagyjából 20 párt csatlakozhat, ezek között említették a Fideszt, a francia Marine Le Pen-féle Nemzeti Gyűlést, a Geert Wilders-féle szabadságpártot és a német AfD-t.”