Deutsch Tamás és a Curtis sem elégedett az új bankókkal.

Fél éve annak, hogy új ezer forintossal fizethetünk, a hat hónapos tesztidőszak alatt azonban kiderült, több probléma is van a bankjegyekkel, ezért újabb cseréhez folyamodhat a Magyar Nemzeti Bank.

7-2

„Gyors és elhamarkodott döntés volt az új ezres piacra dobása. Ha a mintával meg is barátkozik az ember, a papír minősége csapnivaló. A régi úgy pöndörödött fel, mint a mangalica farka, ha az ember megszomjazott, könnyen szívószálat tudott csavarni belőle a kólájába. Ez meg rakoncátlan, egy-két keményebb kormányzati parti után ki is dobhatom! Szent István többet érdemelne!”

– nyilatkozta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Véleményét a a magyar kormány tanácsadója, Habony Árpád is osztotta

„Valóban elég visszataszítóan pöndörödik! De ami jobban zavar, hogy az ötletgazdák tolla kicsit megszaladt, amikor a barázdákat tervezték. Agresszív, hivalkodó, már-már dombszerű kitüremkedései vannak, amikben a nagyobb porszemek simán megülnek, az isten sem tudja átpasszírozni őket. Nehéz napokat élünk, hetente repülök Ibizára, hogy betörjem az új 100-as és 200-as eurókat”

– füstölgött a playboy.

habony-ibiza-e1460110985140-1024x576

A politika mellett a művészvilág képviselői is felháborodtak, Curtis sem leplezte a csalódottságát.

„Mióta önként kiszálltam a vállalhatatlan Majka és Curtisből, kevesebb lett a jövedelmem. Régen a 10-20 ezresekkel semmi gond nem volt, megkaptam, és már indult is az este. Mostanában viszont az új ezreseket vagyok kénytelen használni, ezek viszont egy nagyobb szívásnál az agytörzsemig csúsznak fel. Ki kell mondani, az új ezres súlyos egészségügyi kockázatokkal jár!”

-nyilatkozta a rapper, akit támogatásáról biztosított a népszerű színész és műsorvezető, Stohl András is.

89

Deutsch Tamás már be is jelentkezett Matolcsy Györgyhöz, hogy megtervezzék az új ezreseket, illetve beadott egy törvényjavaslatot is, amely egy hasonlóan fájó sebet orvosolna, műanyag szívószálak ügyét rendezné.

„Csodálkoznak, hogy az EU ellen megyünk? Az álcivilek által kezdeményezett szívószálmentes hét tovább szűkítette a lehetőségeket, többen már didzseridut vagyunk kénytelen használni. Ez a makacs ezressel együtt alapjaiban rengette meg az hosszú üreges testek iránt rajongók bizalmát. Az együttérzés ritka, mint a fehér hó, de hamarosan felvilágosító plakátkampányt indítunk, hogy az emberek kicsit jobban megbecsüljék a papírpénzt, ne csak ócska fizetőeszközként tekintsenek a nemzeti valutánkra!”

– ecsetelte az MTK elnöke.

 

1 KOMMENT

  1. Hírek egy távoli galaxisból:

    “Alan Posener, a konzervatív Die Welt újságírója egy blogbejegyzésben közzétette azt a levelezést, amelyet Szalay-Bobrovniczky Vincével, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárával folytatott.
    A kormánytisztviselő kiindulópontja Posener cikke a német alkotmányvédelem vezetőjének leváltásáról. De hamar rátér a migránsozásra és a bevándorlók által elkövetett bűncselekményekre, és a német újságírót megvádolja, hogy azt a Merkelt védi, aki „ezt a hordát az országba engedte”.
    Ennél súlyosabb akciója volt, amikor 2011-ben levelet írt a Riporterek Határok Nélkül zsűrijének elnökének, hogy nem kellett volna díjat adni két magyar újságírónak, Vásárhelyi Máriának és az akkor a Magyar Narancsnál dolgozó Rényi Pál Dánielnek. ”

    Az arckép a lőcsei bíróé vagy Makróczy a Rokonokból