Magyarország legnépszerűbb véleménylovagja újabb exkluzív véleménycikkel jelentkezik a HírCsárdán!

201808_rasipelus

„Semmi sem ütközik ki oly látványosan, avagy marad oly szilárdan meg az emlékezetben, mint az elrontott dolgaink.” Ezt nem én írtam sajnos, hanem egy bizonyos Marcus Tullius Cicero (vigyázat, libsikéim, LATINUL ÍRTA!). De mennyire igaza volt!

Mert jelen pillanatban nagyon sokan elrontanak valamit.

Igen, hozzátok beszélek, ti taknyos csúszómászók.

Mert je suis Ráchel.
Mert követtétek. Mert lefényképeztétek. Mert nem hagyjátok, hogy nyugodtan létezzen.
Mert nektek túl sok azt befogadni, ti pudvás takaró alatt Esterházyra onanizáló kis férgek, ti saját combotokra matyizó CEU-matricások, hogy Magyarországon születnek még gyerekek. Igazi, hamisítatlan szkíta, hun, szittya gyermekek, akik karikás ostort kérnek születésnapjukra és nem nemváltoztató műtétet.

Hát hol van itt az igazság?

Hol vannak ilyenkor a férfiak szoptatási jogaiért küzdő, MTA-s buzilobbista szakdolgozatokat pólóra festő szabadsághíd-piknikszökevények? Hol vannak azok, akik egy gyorsétteremből szeméremsértés miatt kikísért szoptatós anyuka hírének hallatán olyan visító ajvékolásba kezdenek, hogy éjszakánként kihallatszik a zsidónegyedből?

Hol vannak a Conchita Wurst-hívő fiúlányok olyankor, amikor egy magyar magzatot a szíve alatt hordó édesanyát támadás ér?

Hát elmondom: sehol sincsenek.

Mert a szar mindig is szar marad, a szartól minél előbb meg kell szabadulni, mielőtt mindent elborít. A barnának nincs helye az országunkban, a városainkban, a társaságunkban, az autónkban.

Fogjátok fel: a barnát likvidálni kell. A barnának az árokban a helye.

Remélem, érthető voltam.

1 KOMMENT

  1. “Az esettel kapcsolatban három felhívás is megjelent Iványi Gábor lelkész egyházának a honlapján.

    Az elsőben a MET a keresztény hívőkhöz és az egyház szimpatizánsaihoz fordul, kérve őket, hogy vegyenek részt a humanitárius akcióban. Leírják azt is, hogy egy menekültnek naponta mindössze öt szelet kenyeret, egy halkonzervet és egy almát szeretnének adni. Az élelmiszercsomag értéke 300 forint, az akció költségeit mindaddig vállalják, amíg nem kapnak megfelelő külső támogatást. Ha a magyar hatóságok a vizet is megvonják a tranzitzónában tengődő menekültektől, akkor ezt napi másfél liter vízzel egészítenék ki.

    A másodikban a MET a többi magyar egyházat kéri, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, a harmadik felhívás pedig egy petíció, amely az Orbán-kormányt szólítja fel, vessen véget a kínzásnak, amellyel a magyar hatóságok a határához érkezett menekült családokat szétszakítva a felnőtt férfiakat és gyermek nélküli nőket azzal próbálják visszafordulásra kényszeríteni, hogy nem adnak nekik enni”

    Én adományoztam, hátha tudok segíteni. Mások talán többet tehetnek