A Rolling Stones sajnos lemondta a bulit, de a kormány nem sajnálja a pénzt John Lennon feltámasztására.

bitlisz vizes vb

Alig pár órája szellőztette meg az Index, hogy a budapesti vizes világbajnokság nyitóünnepségén a Rolling Stones lépne fel több milliárd forintért, máris újra kell gondolnia a szervezőknek a programot, ugyanis a Stones nem vállalta a fellépést.

“Inkább bohóckodunk egy tucat orosz olajoligarchának, mint ezeknek” – kommentálta Mick Jagger a vizes világbajnokság megnyitójára szóló meghívást.

A kormány is próbált közbeavatkozni és hungarikumokat, köztük pálinkát, egy székely kaput és Kósa Lajost is elküldték Jaggernek, de a 73 éves sztár hajthatatlan maradt.

A szervezők ugyanakkor nem adják fel és a megnyitóra most a Beatlest, Prince-t és Bangó Margitot szeretnék headlinernek. A Beatles fellépését némileg megnehezíti ugyan, hogy a tagok fele már nem él, de a Szegedi Tudományegyetem már dolgozik John Lennon klónozásának technológiáján, Prince-t pedig előreláthatólag Balázs Pali fogja alakítani.

 

2 KOMMENT

  1. Ringo 76 éves Paul meg 75. Talán elég szenilisek, hogy ne tudják, hol is vannak.

    Hírek a 10. dimenzióból:
    Miután civilek ültettek néhány fát:
    “A szentendrei önkormányzat még szerda este adott ki egy „Költöznek a fák” című közleményt, amiben arról írtak, hogy a kisméretű fák áttelepítésére azért van szükség, mert azok telepítése nem felelt meg a közterületi fatelepítés szabályainak. “