Hollywood megtalálta a tuti Oscar-receptet.

dikaprio.jpg

Az idei Oscar-gála tanulságaiból okulva már júniusban elkezdhet forogni az a szuperprodukció, amely jövőre a legtöbb Oscar-díjat fogja besöpörni. A Saul fia 2 munkacímű produkciót Nemes Jeles László rendezi majd, a főbb szerepeket Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey és Matt Damon alakítják.

Az alkotás egyébként egy animációs bábdokumentumfilm, amely Jennifer Lawrence egy napját dolgozza fel rengeteg vizuális effekttel és néhány neurotikus T-Rex-szel, valamint – kihasználva a Star Wars VIII. csúszását – réges-régen játszódik egy messzi-messzi galaxisban. Az alkotók és a producerek bíznak benne, hogy nemcsak az akadémia, de a közönség tetszését is elnyeri az alkotás.

6 KOMMENT

  1. Na most nagyot csalóttam, több millió magyarral együtt!!
    Én aszittem, hogy most már végre a Pozsonyi csatáról, vagy Trianonról készül, direkt Uszkár díjas film, főleg ugye Lenardo DiVincsi leszármazottjával. Nem értem én ezt az Edrewet, direkt szórakozik itt velünk. Rossz hatással van rá a Timike, teljessen kimeríti.

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Szívből gratulálok a Miniszterelnök Úrnak az Oszkárdíjhoz! Nagy megtiszteltetés a magyar Nemzet számára, hogy oszkárdíjas miniszterelnöke lehet! Világszerte 15 milliárd magyar büszkélkedik most a miniszterelnökére! Szívesen elmennék a moziba megnézni a filmet, de sajnos nincs rá pénzem, az elmúlt nyolc év liberálkeptokrata ámokfutása végett!

    #grat #15milliárdmagyar #nemtelik #elmúltnyolcév #keptokrata

  3. @Nemzeti Orbántroll: Mélyen megindulva értek, s érzek veled együtt szívből jövő, őszinte véleményedet olvasva. Nem értem, hogy hol késlekedik az MTA megkeresése egy jó kis zsíros főkömmentátori állás kiutalásáról számunkra. Biztos elkeveredett a postán. Pedig mennyi meló van ebben.

  4. @kittrabi: Nincs már nekem energiám dolgozni sajnos, elszívta tőlem az elmúlt nyolc év alatt az átkozott Gyurcsány! A kisonokám azt szokta mondani, igyak energiaitalt, de nem való az nekem, még infartust kapnék tőle, aztán meghalnék a kórházban, mert siralmas állapotok uralkodnak ma az egészségügyben, az elmúlt nyolc év ultamagyarellenes kórházpolitikája végett!

    #elmúltnyolcév #gyurcsány #onoka #infartus #magyarellenes