Lázár János állítólag nagyon elszomorodott, amikor meglátta a Story magazin címlapját.

201406-omolnar.jpg

Meg nem erősített, és úgy általában minden, minőségi dolgot szerető embert egyáltalán nem érdeklő információink szerint közvetlen telefon vezetett Ómolnár Miklós leváltásához. A Story és a Best magazinok főszerkesztőjét váratlanul távolították el pont aznap, amikor előbbi újság Demcsák Zsuzsával a címlapon jelent meg.

„A két dolognak nincs köze egymáshoz, régóta érett a személycsere a lapok élén. Szalai Vivien, a Zuschlag-könyv szerzője pedig eddig is tudta, milyen témákhoz nyúljon – bízunk benne, hogy Miklós közös megegyezéses távozása után megfelelő átalakításokat tud eszközölni majd a két magazinhoz kapcsolódóan” – áll a lapokat kiadó Sanoma közleményében.

Lázár János az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre nem válaszolt, igaz, nem is kerestük. 

20 KOMMENT

  1. Nna, a Hírcsárdában is csalónunk kell, már ez se a régi… Eddig nem volt szó arról, hogy valódi, igaz híreket próbáljon meg vicces kamuként eladni, és tessék, erre most itt van ez: ezen miafaszt lehet röhögni? Ha valami igaz, abban mi a vicces???

    Áááá, eszemfszom megáll. Igaz, már az se a régi 🙂

  2. @M_R: Nem túl valószínű. Annyira ciki nekik ez a dolog, hogy ma már el is kezdte az érintett az agymosást, hogy a lengyelek be voltak rúgva. Szerintem jobb stratégia lenne azt állítani, hogy soha életében nem találkozott Putyinnal.

    (Megjegyzem, nekem az eredeti elnevezés (Fürge Újjak) is necces volt mindig is, biztos azért, mert egy perverz kretén vagyok.)

  3. Mea maxima culpa, eddig nem is voltam képben, most olvastam csak a sztorit.

    Mondjuk, ha választanom kellene, én is inkább Dencsákot kúrnám, mint Putyint szopnám le…

  4. Gusztustalan egy nő ez a Demcsák.
    Kezdem érteni férjét, ilyen nőt én is megkentem volna.
    Sűt a nőről a felsőbbrendűség pedig csak egy olcsó escort volt jópár éve a felsőbb körökben – ezt pesten mindenki tudja.
    Erről miért nem ír senki?????

  5. @watchingpornfun: Azé’ te szegény ember mert ez nem hír – ez teljesen normális hétköznapi dolog a XXI. században.
    Az hogy funkciónális analfabéta (lásd ovi bevallott viszonya az informatikához és kb. a többi is) falusi parasztjogászok akik nem tudnak késsel-villával enni megpróbálnak egy országot visszavezetni a középkorba, úgy hogy hisztizve verik a seggüket a földhöz, hogy ők a királyok miközben lopják a pénzt – ez hír.
    Örülök hogy segíthettem neked te egyszerű lélek pár másodpercre visszakerülni neked a XXI. századba. Próbálj megkapaszkodni ott. Bár nem fog menni…

  6. @watchingpornfun: Gondolom, talán nem tévedt ide olyan, ki valamiféle adatokkal rendelkezne az efféle történetekről. A megjegyzéséből itélve, maga viszont igen, tehát, nosza rajta, lehet írkálni. Vagy, másokéval verni a csalánt, kényelmesebb?