Lázár János felsorolta a véleményes projekteket, és hangsúlyozta: nem leszünk norvég gyarmat.

201404-norv.jpg

A Magyar Nemzetben megjelent cikk után Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár részletesen is kifejtette, miért káros a Norvég Alap jelenléte Magyarországon. A politikus hosszas listát tett közzé azokról a projektekről, amelyek valójában „a káros eszmék és a külföldi nyomásgyakorlás” meghonosításáért felelősek.

„Valakinek fel kell nyitnia már a szemeket, az új kormány pedig még határozottabban fel fog lépni azok ellen, akik külföldről próbálnak meg politikai hídfőállásokat létesíteni az országban” – indokolta Lázár, aki szerint az olyan projektek, mint a No hate, aminek még a neve is angol, valamint a Zöldülő falu egyértelműen az LMP-támogatottság növelésére indultak.

„Fogyatékkal élő fiatalok integrálása? Romáknak szánt oktatási projektek? Geológiai tanösvény felújítása? Élelmiszeradományok? Ezek a bukott baloldal trükkjei, a Gyurcsány-féle gyűlöletkampány nyilvánvaló melegágyai. Szomorú, hogy ide jutott az ország” – mondta Lázár, majd csaknem egymilliós havi fizetésére és az itthoni közpénzek megfelelő felhasználására gondolt.

Az ügyben szerettük volna megkérdezni az Alap magyar szervét, az Ökotárs Alapítványt is, de túlságosan féltünk, hogy a telefonbeszélgetés után leigáznak minket.

35 KOMMENT

  1. Tisztelt Lázár János Miniszterelnökséget Vezető Államtitkár Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnökséget Vezető Államtitkár Úrnak, hogy megvédi hazánkat a norvég gyarmatosítóktól! Magyarország a magyarok országa, felháborító, hogy angol nevű pojekteket csinálnak magyar földön! Valóban szomorú, hogy ide jutott az ország, az elmúlt nyolc év neohazaáruló ultaimperialista nyugatimádó politikája végett!

    #kösz #megvédi #elmúltnyolcév #hazaáruló #nyugatimádó

  2. A norvégok csak azért csinálják ezeket a romaoktatási, munkahelyteremtési, katonacivilesítési programokat, hogy Magyarországra jöhessenek pálinkát vedelni. Fúj! Északi szél!

    Csak bevarrt szájú norvégokat szabad az országba engedni.

  3. Már nem lehet röhögni ezen, ez az ország egy darab fos.

    Az utolsó ostoba suttyó parasztok vették át a hatalmat a politikában és a közéletben. Ez a sötét buta bunkóság vált a normává Magyarországon.

  4. Eleve szigorúan kellene azt tiltani, hogy magyar pártok, vagy olyan civil szervezetek, amelyek pártokhoz kötődnek, külföldről pénz kapjanak.

    A MAZSIHISZ-tól az LMP-ig.

  5. Legfrissebb hírünk szerint Lázár, mint többségi tulajdonos, nyilatkozott a frissen bejegyzett Roma Fiatalok Oktatási Társaságának norvég támogatású pályázatáról.
    Terveik szerint élelmiszeradományok célba juttatására is fognak pályázni.

  6. Na most beleharaptak a szappanyba ezek a vikingek. Lezer Janossal ujjat huzni hor mertek?
    Ti akik itt jopiskodtok a Hircsardan, majd jol le lesztek nyomozva, meg perbe fogva, meg miegymas…bizonyam.
    A batyu-feleket meg nyugodtan hijjatok jobboldali ertelmisegnek 🙂

  7. Az új kormányterv szerint hamarosan kiépül az északi végvár rendszer homokból.
    A kivitelezést a Közgép végzi 3000 milliárd euróért.
    A programban közmunkások is résztvesznek, a kiskunsági hookot talicskával ők szállítják.
    A program neve: Ebura norvég.

  8. @Dinkainka: Norvégia nem Afrikában van? Merakkor baszhassuk a zészaki végvárakat,
    csak Cseszlovákiát védjük vele a norgerektől.
    Megnéztem a térképet, ott van az, csak Nigeriának ejtik.
    Na azé’, mera fődrajz a zerősségem, abbóva’ két doktorim.

  9. @tobias2: Nyugoggyá meg, már készül a végbélkúp kiszerelésű pálinka, ami világszám lesz,
    hungaro-hungarikum, és nem csak a bevarrt szájú norvégoknak.
    Sokan kiokádják a drága nemzeti nedűt mert gyenge a gyomruk meg a szervezetük hozzá.
    Nem is igaz magyar azijen.
    Előnye, hogy a földön fekve is lehet alkalmazni, nem kell hozzá pohár, meg tartós vízszint,
    csak legyen valaki, aki feldugja. Ökör iszik, vagyis kúpol magában. Társas lény a hunpógár.

  10. Magyarország utolsó esélye lett volna a felemelkedésre, ha a norvégok megszállják. Én a helyetekben önként vetettem volna magam a norvég pénzeszsákok elé… de ti hős hazafiként ellenálltok.

  11. @♔bаtyu♔: “Nem, a norvégok azért csinálják, hogy befolyást szerezzenek. Te miért csinálnád, ha nem ezért?” Ezt írtam én is, bátyuska! Pálinkabefolyást a szájnyíláson-nyelőcsövön keresztül. Norvégoknál ez alap. És igen, én is pont ezért veszem a pálinkát! Talált-süllyedt.

  12. @kittrabi: Lehetséges további applikációs módok norvégoknak: pályinkás füldugó, impregnált paplan, kifejezetten magyar pályinkás butykosokra méretezett “Északi Fény” márkájú szekreter az interiőrbe, “Norvég Alap” nevű, íróasztalba süllyesztett lapos pályinkatartály writer’s block ellen, súlyosabb esetben enemátorral kiegészítve, a Norvégiában különösen fontos Vata dosha egyensúlyban tartására.

  13. @tobias2: Tiltakozom! A batyu-félék azok nem értelmiségiek és nem jobboldaliak. A batyu féle az egy olyan tipikus magyar állat mint a búvár hencser nőben csöppnyi fütyivel
    . Sőt lehet ,hogy a batyu maga az egyetlen igaz magyar női búvár hencser amelynek fsza van
    ! Mint ilyent az alábbi leírást találtam róla: ” A búvár hencser az fidesznyik …. hát ha állathoz kellene hasonlítanom talán önön magához a búvárhencserhez hasonlít a legjobban! igaz lelkileg sokkal de sokkal frusztráltabb.
    …. búvárhencseri stílusban az a tipikus magyar kisember aki gondolkodás nélkül haszon reményében bármikor és bárhol képes az aktuális erő hatalom seggét a nyelvével kitisztítani. kommunisztikus elképzelései keverednek az egyéni harácsolás kényszerével. Mindenből részesedni akar de 300 ft,-ot sajnál saját jövőbeli boldogulásáért. bárkiről bármit képes elhinni képes éljenezni képes ütemesen tapsolni Éljen Rákosizni, VIKTOR viktorozni, de képes pfujolni gondolkodás nélkül kötelet neki.-zni, libsizni, libázni takarodj.-ozni.
    ….. csak a saját egyéni hasznát lesi,de a tömeges volta miatt ez nem lehet több mint beteges hajlamának kielégülése.
    Történelmi tény a Gestaponak M.o.-on volt a legkönnyebb dolga itt mindenki mindenkit besúgott, feljelentett, de ugyan ez történt a Rákosi éra alatt is és mintha ez zajlana most is.
    konklúzió. Az a lelki beteg kispolgár aki tehetségtelenségének, sikertelenségének, porszemnyi mivoltának okozóját mindig másba keresi.
    Magyarul “batyu”!.

  14. @wantaan: “A batyu-félék azok nem értelmiségiek” Ha már megtalálta a Windózben a ♔ szimbólumot, akkor értelmiségi, punktum! És mivel a neve mindkét oldalán van ♔♔, ezért se bal- se jobb oldalinak nem nevezhető. Ő középen kap mattot! Ѿ

  15. @tobias2: No pont ezért mert Ő középen kap mattot ezért írtam le pontosan ,hogy ” A batyu féle az egy olyan tipikus magyar állat mint a búvár hencser nőben csöppnyi fütyivel
    . Sőt lehet ,hogy a batyu maga az egyetlen igaz magyar női búvár hencser amelynek fsza van”

    Tehát teljes mértékben csak 1-et tudok érteni veled.