Tanultunk az előző kettőből, ezúttal tudjuk, kinek az oldalán a helyünk” – nyugtatta meg a a hallgatóságot egy konferencián a külügyminiszter.

martonyi.jpg

Az ukrán konfliktus kapcsán kifejtette, hogy szerinte egy háború kirobbanásakor Magyarország lehet, hogy rosszul járna gazdaságilag, ám mivel tudjuk, hogy kinek az oldalára kell állni ilyen esetben, így bizonyára az húzná a rövidebbet, akinek nem állunk az oldalára. Arra nem akart kitérni, hogy ez melyik oldal is lenne. Kitért arra is, hogy hazánk alkalmas arra, hogy akár egy világméretű háborúból is győztesen kerüljön ki, hiszen a rezsiharc során olyan taktikai és stratégiai képességeknek kerültünk birtokába, amelyeket könnyen tudunk bevetni bármilyen fegyveres konfliktusban.

Stadionjaink nyitva állnak a menekültek előtt, Budapestet pedig szinte bevehetetlenné teszi a számos folyamatban lévő építkezés. Kritikus helyzetben raktárakban porosodó beléptető rendszereket vagy mobilgátakat is be tudunk vetni az ellenség ellen, amire nincsenek felkészülve” – fogalmazott fenyegetően Martonyi.

14 KOMMENT

  1. Tekintélyének fokozása végett már megrendelte az új sapkacímert, amelyen többek között egy 459 fejű, rozsdamentes oroszlánkörmű sas látható, fenekében egy olajággal.

  2. Tisztelt Külügyminiszter Úr!

    Gratulálok a Külügyminiszter Úrnak a nagyszerű beszédhez! Én a magam részéről sosem kételkedtem benne, hogy a Külügyminiszter Úr tudja, kinek az oldalára kell állni, de aki eddig kételkedett benne, azt is meggyőzte most a Külügyminiszter Úr! Már csak ezért is nagyon fontos, hogy április elsején mindenki elmenjen a Fideszre szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert, hogy nehogy visszatérjenek az elmúlt nyolc év neoliberális hazaárulói, mert azok biztos a dekadens nyugat oldalára állnának, újabb vesztes háborúba sodorva hazánkat!

    #grat #április1 #hazaáruló

  3. kedves hírcsárda, ha a megrendezésért szálltunk volna versenybe, akkor lenne nyerés. ha a háborút kell eldönteni, akkor az viszont megnyerendő:
    mi nyerjük meg a III. világháborút

  4. “Arra nem akart kitérni, hogy ez melyik oldal is lenne.”

    Mert most biztosra akarna menni.
    Hogy -a régi nemzeti hagyományoknak megfelelően- biztosan a vesztes oldalán szálljunk be a háborúba.

  5. @legeslegujabbkor: “mikor a bevetendő szállítóeszközt Semjén kipróbálta”
    Most konkrétan a lóra gondolsz?

    Szerintem háborúban első lépcsőben az egymilliós (Philips számolta) Békemenetet kellene bevetni, most kiderülne, hogy csak a pofájuk nagy vagy tényleg akkora nagy hazafiak…

  6. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Vannak a lóban még rejtett tartalékok.

    “A mindennapi testnevelésóra keretében, 320 lovarda részvételével indul majd a lovaskultúra-oktatás az iskolákban – jelentette be Budai Gyula.
    Tavaly 190 millió forinttal támogatta a kormány a legjelentősebb lovas eseményeket, idén pedig erre a célra – a kormány február 26-i döntése alapján – 325 millió forint jut.”
    “Magyarország jobban teljesít, és jó éve volt Budai Gyula barátainak is. Nyírtasson a Técsy-család egy lovardára nyert pénzt egy olyan pályázaton, amit a Budai-féle Vidékfejlesztési Minisztérium írt ki.”

  7. Figyelem! Veszélyes kép! M ügynök éppen neutralizálni készül.
    – Felejtsétek el, mert nem is úgy volt az egész!

    Egyébként, csak úgy mondom, a III. világháború már megvót.
    Szép csendesen, kúlban lenyomtuk. Na persze megint kivel voltunk megbonthatatlanul?
    Da.

  8. @Vitéz.László: Nem mondott semmit csak Hende-bendézett egy nagyot s holnaptól mi látjuk el a keleti nyitás keretében Grenada, Szváziföld, Vanatau és Tonga légtér védelmét.
    A kölcsönös segítség nyújtás keretében afgán és bel-mongol tengeralattjárókkal is őrizzük a tengeri határainkat.
    A jövőhéten Lesothói repülőgép-hordozó-anyahajó tisztelgő látogatása várható Tiszatenyői és a Pinkamindszenti hadi kikötőbe.
    …s kölcsönös meg nem támadási szerződést kötünk Alsó -Bhután és Gongibolongó kormányával és vállaljuk ezen országok dzsungel rezsiharcos alakulatainak kiképzését s felfegyverzését a hazai békemenetesek ma már kissé korszerűtlen (nem leszünk orosz gyarmat) transzparenseivel.
    ….mert Magyarország a világbéke megteremtésében is jobban teljesít amióta Hende a hétvezér jobbkeze