A kecske is jól jár és a biokáposzta is megmarad – állítják a szervezők.

kishantos.jpg

A Hajógyári szigetet elborító áradat már évek óta szúrja az újpestiek, az óbudaiak és Tarlós István szemét, Gerendai Károly pedig attól fél, hogy alábbhagy a külföldiek érdeklődése a fesztivál iránt. Így minden félre nézve kedvező döntés lehet, ha a 2014-es Sziget Fesztivált Kishantosra költöztetik.

A szervezők arra számítanak, hogy ha fesztiválozók nem is érkeznek nagy számban, a kivonuló Greenpeace-aktivisták kellő vásárlóerőt fognak majd képviselni, hiszen eleve csak akkor tüntethetnének a fesztivál területén, ha megvették a 80 000 Ft-os hetijegyet, és valószínűleg gyrosból is elég sok fogyna. A szervezők a mobilvécék helyett még keresik az ökológiailag előnyösebb megoldásokat.

12 KOMMENT

  1. Pillanat, en azt hittem mar reg Kishantoson van a Sziget.

    A III keruletnek mar ugysincs joga beleszolni mi van a szigeten, mar – egesz Budapesttel egyutt – az is Parádé.

    ( kint volt nagy tablakon: Budapest Parádé! )

  2. Gerendai Károly nagyszerű pályázattal nyerte el a föld hasznosításának jogát. Az elzárt területre belépve életbe lépnek a tábor szabályai. Az ötórai teadélután után megrendezett művelődési esten kívül (a fiatalok nevelése érdekében neves színházi rendezők népi színjátékait fogják bemutatni), délelőtt a sertés és szarvasmarha tartási körülményeivel ismerkednek kötelező aktív almozással egybekötve, és a déli harangszó utáni magyarnótázás közben kaphatnak egy tál ételt is. Ebéd után az Úr igéjének hallgatása közben (a belépés feltétele volt egy katolikus pap által igazolt aktív hitélet), elmélyülés következik az önmegtartóztatás, az ellenállás a gonosz csábításának, és a lemondás az anyagi javakról témakörben.

  3. @visszakettopadlogaz: Ugye, hogy ismered az ékezetes betűket, ha muszáj!
    Lebuktál, pernahajder!
    Töröd a magyar klaviatúrát itt nekünk. Alig bírlak olvasni.
    Nehogy elkezdjél magyar ászkodni!
    Én megértelek, én vagyok az anyád nyelve, Luke. Mert elnyelt engem a Szláv-germán tenger óriás CET-je.

  4. @lépésváltás: Igen, jobb lesz nektek. Állandóan csak jobb lesz.
    Ahogy a kínai bölcs mondja:
    Az ember, ahogy öregszik, egyre, egyre csak jobb lesz.Vagy nem.
    A legjobb viszont akkor lesz, mikor meghal végre.
    A legjobb ember, a halott ember, mert arról jót, vagy semmit.
    Jobbulást nektek!

  5. @legeslegujabbkor: Szalonnás rántotta estére, mi? Az kellet. Itt az eredménye.
    Ki a dajcsom az a Gerendai Károly?
    A cikk szerint Mekk Elek (biokecske) ide is pályázott, népies káposztajárással, de itt is döntetlent csinált, ikszelt, jobbra.
    Te azonosulsz azzal a szöveggel amely nyíltan gyalázza a főpolgármester őfőméltóságteljességét?
    Idézem Jáger urat: ” Tarlós István szemét”? Na neki annyi.
    Ez legalább életfogytiglan előzetes, vagy száműzetés a Homlessziába.

  6. @kittrabi: bakkker, vert izzadva kibanyaszok a zokostelefonombol par ekezetes betut mert ugy jobban ul a poen erre ez a koszonet? 😀 arra is odafigyelek hogy egyfele alljanak az ekezetek – mert irto profi vagyok, ezt emlitettem mar? – erre itt jon a savazas!! 😀 Megallj kutya Szerbia!!! :D:D:D

  7. Természetesen semmi alapja sincs annak, hogy a kiahantosi biogazdálkodás hagyományait a Nem.Egy.Működő kormány holmi Sziget-fesztivál színhelyéül pazarolná el. A rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben bio-stadiont építünk, ahol offshore lovagi tornákat rendezünk a falu határában (200 km-es körzetben) élő családi gazdálkodók szórakoztatására.