Elkészült a Nemzeti Űrstratégia, ami anyagi megfontolásból csak a Földre fog koncentrálni.

space-hende.jpg

Az űrstartégia keretében megpróbálunk embert küldeni a Földre. A Földreszállást több körülmény is nehezíti, például, hogy a magyar asztronauták alapból a Földön vannak. Viszont az űrbejuttatásukra nincsen pénz, ezért legfeljebb trambulin, vidámparki katapult, vagy pszichedelikus szerek segítségével juttathatjuk őket földközeli pályára, ahonnan már megoldható a földreszállás.

A konkrét Földreszállást megelőzik még tudományos kísérletek, így például megpróbálnak eljuttatni majmokat péntek reggel Óbudáról Pestlőrincre autóval egy óra alatt a dugóban. Ez eddig még senkinek sem sikerült, ám a kísérletből fontos adatokat gyűjthetünk a Föld fizikájáról, élővilágáról és a többi autós majomról.

15 KOMMENT

  1. A hírcsárda sehol sincs a valósághoz. Azt ugye senki nem gondolta volna, hogy a katolikus egyház futball csapatot alapít?:))))
    Imádkozni is jobban tudnak, érdekes színfolt a csuhás balszélső.
    Ehhez képest az, hogy a Fidesz a felcsúti szántáshoz kiküld egy parasztot, nem újság. Még, ha budiból nézi is a meccset.

  2. teljessen realis, mondhatni emberkozeli celok.

    En ajanlkoznak ha lehet az elso foldutasnak. Kilovesi celkent a Hawaii szigetek es kornyeke jo lenne – ismerve Magyarorszag anyagi helyzetet tuti nem jonnenek ertem es jobban jarnek mint szegeny szovjet-orosz kozmonauta akit otszazvalahany napig hagytak fent ’89-’91 kozott mert nem volt penz lehozni. Nekem nem kene draga urruha, olcson be lehetne vasarolni egy palmafas – vagy papagajos – inget a kinaiba, es uretelek sem kellenenek, nemregen vagtunk disznot ugyanis.

    En vallalom hogy engem – egy zold kartyaval – kilonek hawaiira es nem kell foglalkozniuk visszahozatalammal 🙂 vallalom hogy orokre ottmaradok, ezzel bizonyitva partunk es kormanyuk felsobbrenduseget a vilag tobbi ur hatalma elott! ( ha kell neha felhivom a budapesti urkozpontot bejelentkezeskepp )

    Eljen A Fidesz! Eljen Orban! Eljen mindenki akinek nyalni kell! – hogy en legyek az elso Foldre kuldott utas!!!

  3. @visszakettopadlogaz:
    “En vallalom hogy engem – egy zold kartyaval – kilonek hawaiira es nem kell foglalkozniuk visszahozatalammal :)”

    Végre egy bátor ember, de mi van akkor, ha elvétik a célt? Vagy nincs elég üzemanyag és csak fele útig sikerül eljutnod?
    Már a feljutás is nehézkes, mert nincs vidámparki katapult, a szárnyak meg veszélyesek (Icarus és Daedalus)

  4. @legeslegujabbkor: a napi megelhetesi koltsegen felul +napi $800 es a betanulom elore az osszes beszedet ( amit meg most irnak neki azt is ) plusz egesz alakos “Orban Viktor golt szerez a Felcsutban” cimu tetovalas a hatamon 🙂

    ( a napi $800 bol persze visszaosztok a kozgepnek 10% ot ahogy illik uri korokben )

  5. @Dinkainka: oriasi tevedesben vagy, nemregen tartak fel a regeszek egy romai kori foci stadion Felcsut hataraban, az eredmenykijelzo adatait vissza tudtak olvasni a tudosok es bebizonyosodott hogy regen is mar kinzasra hasznaltak a magyar focit: a rendetlenkedo pornepet beultettek nezonek egy egy meccsre – a hazai csapat latvanya kilencven percig a legnagyobb kinzas volt, volt olyan adocsalo akivel csak egy felidot nezettek meg de utanna elre ugrott a befizetett ado szectersziuszaival, testvergyilkosok valtak kezes barannya egy magyar – dako roman meccs utan. A torok pasa kinzokamrai wellnessz udulok voltak ehhez kepest kesobb.

  6. @tobias2: ez igy nem teljessen igaz, pl Cornelius talalta fel a szogletrugast es Subtitulus volt az elso akit becsereltek egy eppen zajlo focimeccsbe. Bundavianusz volt az elso aki befolyasolt meccset, tiz korbacsutes elmaradasat tette kilatasba ha nem veszit a csapata, amit menet kozben emelt huszra.

  7. @visszakettopadlogaz: Most értettem meg, hogy a kőbányába száműzött focisták tulajdonképpen jutalomutazáson vettek részt.
    Innen a hagyományszeretet, az Orbán Győző kőbánya.
    Már csak azt nem értem, miért Videoton lett a csapat neve, és miért nem Taigetosz?