Alsógödön is begyűrűztek a múlt hétvégi szobordöntés hullámai, Felsődabasi Pál biológus, növénynemesítő szobrát döntötték le a fémátvétel rendszerével elégedetlen fémtolvajok.

felesodabasi pal.jpg

Mi azt hittük, Orbán Viktor. A tábla már el volt lopva, mire odaértünk, így nem tudtuk megkülönböztetni a valóságosan ábrázolt biológikus úrtól” – fogalmazott L. János őrizetbe vételekor.

A Fémtolvajok az Emberi Hulladékátvételért Egyesület demonstrációt szervez a politikai foglyok szabadon bocsátásáért holnap 13.00 órai kezdettel Nagy Imre szobra előtt, majd jelképesen elviszik alóla a hidat.

6 KOMMENT

  1. @vilagnezet.blog.hu: “A választópolgárok fele ki van zárva politikai álláspontja érvényes kinyilvánításából, mert nem szavazhat úgy, hogy egyik pártra sem.” Hogyhogy nem? Ha elköltözött Új-Zélandra, nyugodtan gyakorolhatja nemszavazási jogát, nem? De egyébként otthon is…

    Egyébként engem is hidegen hagy a Balaton mindkét partja, különösen mostanában, és nem is megyek egyik partra sem.

  2. @tobias2:
    a vilagnezet.blog.hu nem aszongya, hogy senkire akar szavazni, hanem arra, hogy nem pártra, vagy nem ezekre a pártokra.
    nekem is ez a bajom, egy olyan opció nagyon kéne, hogy “bárki más, csak ne ezek itt”.
    kivéve, ha addig az MKKP felkerül a listára.

    és most picit sem vicceskedtem (szíriuszi vagyok).

  3. @Perde Dóra:

    Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol nincs lehetőség az érvényes tartózkodom, vagy listás szavazásnál az egyiket sem akarom, szavazat megtételére. Választási csalásban való bármilyen részvételemet, vagy ahhoz való bármi kapcsolódásomat, tiltják a saját erkölcsi szabályaim. A választói névjegyzékről való törlésről kérem hivatalosan is értesítsenek.

    Üdvözlettel: Iván Gábor IGe az Egyik Pártra Sem Mozgalom elindítója

    vilagnezet.blog.hu/2013/09/18/valasztoi_nevjegyzekbol_valo_torlesem