A szilvásváradi Állami Ménesgazdaságban keletkező lószart adnak az évnyitón a pedagógusoknak egy Katti Zoób kalapban.

pedagogusi eletpalyamodell.jpg

A kalap a jövőt, a lószar pedig az elmúlt nyolc évet jelképezi. Olyan szimbólum ez, amit az ostobábbak is megértenek” – fejtette ki Hoffmann Rózsa a csomagot bemutató sajtótájékoztatón. A pedagógus életpályamodell első lépéseként hasonlóan a tengerészgyalogos kiképzéshez a pedagógusoktól elvesznek mindent, majd ezután elkezdik őket kemény kiképzéssel felépíteni.

Az alsósos tanítókat a tervek szerint éheztetni is fogják, mint a középiskolai tanárok esetében 4 napos túlélőkiképzés lesz a belépő, aminek segítségével havi nettó 90 000 forintból is el tudnak tartani egy négytagú családot.

18 KOMMENT

  1. Tanárra, tanítóra nincs szükség! A jobbmódú családokban a gyerekek otthon vagy magániskolában megtanulnak írni-olvasni, meg valami idegen nyelven, aztán mennek külföldre, ahol ösztöndíjjal tanulhatnak. A többi család gyerekei meg úgyis közmunkásként végzik, kár pazarolni rájuk az időt. A tanárokat átképezik szénát kapálni, az egy új, zöld foglalkozási ág.

  2. Ezt is érdemlik!!! Egész nyáron otthon meresztik a següket, meg télen 2 hétig, meg összel+tavasszal 1-1 hétig, meg pedagógus nap, meg ilyen nap, meg olyan nap, aztán még nekik áll feljebb és kritizálják a Fidesz-KDNP Kormányt! Egy nagy loszart érdemelnek nem mást! A dolgozo meg mit csinál??!! Éhbérér 3 müszakozik a gyárban meg szétdolgozza magát, de persze ezért nem a Kormány a hibás hanem ez a geci kapitalista multi rendszer!! Legalább ök ne a Fideszt hibáztassák!! A libás-lopcsányi romokat nem lehet 3 év alatt eltakarittani!! Visszatérve a tanarakhoz, inkább tanitsanak normálisan, meg ha már a fél évet szabadsággal töltik, legalább akkor ne a Fideszt szidják folyton!!! Örüljenek inkább, hogy nekik van a legtöbb szabadságuk, nem még béremelés meg káfetéria!!! LÓSZART!!!

  3. @Buta belpesit balliberális biboldó barmok! : Hogy most itt vagy, és tudsz írni-olvasni, azt a tanáraidnak köszönheted, bár ahogy látom, a helyesírással súlyos gondjaid vannak. Visszamehetnél még pár év korrepetálásra, te TAHÓ.

  4. Ez a magyar pedagógus társadalom jelképe.
    Ebből kéne nekik várat építeni.
    Újabban már csak ezt lehet, kötelezően a fejekbe lapátolniuk is.
    Ebből lesz a híres magyar szürkeállomány. Szart.
    Fizetésnek is ezt kapják, és örüljenek, ha nem verik őket, kafetériailag.
    És ez mindig csak egyre szarabb lesz, ahogy mondják, mert ők látják a felhozatalt.
    Szar idők, szar emberek. És ez egyre csak fokozódik.

  5. A képen Overdose legfrissebb alkotása látható, amit az Index oknyomozó fotóriportere
    kapott Lencsés végére a Fa’kasházi Galéria alagi szabadtéri kiállításának trágyázó
    karámjában, miután majdnem belelépett, mikor guggoltában mellé helyezte tiszteletét.
    A mű címe: Csendélet a Kárpát-medencében, avagy, hová lett a sok veréb?

    De hol a kalap kartárskáim?
    Tán csak nem megint úszik a Dunán, aztán fel a Váli-vízen, de nem ám Suzukigomba?
    Mert meg kell tölteni azt a kalapot ámberek, és most éppen van belevaló is hozzá.
    Éjjen gusztus húsz! Már megint.