A Fővárosi Önkormányzat a Gozsdu Udvar–Szimpla Kert tengely környékén szaporodó répatakarókra reagálva ún. Broáf bineket telepít a helyiek megnyugtatása érdekében.

201307-broaf.jpg

„Először azt hittem padlószőnyeget terítettek a Király utcába, de amikor már 4 kiló pita ragadt a cipőmre, a Morzsikám meg úgy nézett ki, mint egy zsemlegombóc, rájöttem miről is van szó” – panaszkodott Feigner Emma, lakos.

A broáfkosarakat a kutyapiszok gyűjtők mellé fogják felszerelni. Mindegyikben lesz egy szerszámos bungi rókamaró spaklival, alka seltzerrel, flóraszepttel és egy józan homlokfogó önkéntessel. A közterületfenntartók kiemelt szigorral büntetik a nem jogosan rókázó bulímiás, állapotos és tengeribeteg rendbontókat.

2 KOMMENT

  1. nyilvanvalo hogy a balliberalis medianak koszonheto hogy kipattant a broaf-mutyi ugy is. Allitolag, egy neve elhallgatasat kero, a broaf kosar iparban jaratos informator szerint ezert adta el Csanyi a reszvenyeit a mult heten mert be akart szallni a bizniszbe, kiutve ezaltal a Lazar-Simicska-Rogan vonal altal biztos befutonak hitt veresegyhazi asszonykorust, de a terv megfeneklett Viktornal, aki – mikor ertesult Csanyi nagy dobasarol – annyit mondott felindultan: – Dakota legyek ha nem teszunk ki most azonnal egy broaf kosarat a Godzsu udvar kornyekere! Ebbol ert majd Csanyi! Ez haduzenet lesz!

    ezert van kint ez a szep kosar, de ez csak a jeghegy csucsa, az ugyben varhatoan lesznek meg fejlemenyek, az ugy komolysagat jelzi hogy az IMF delegacio vezetoje a borondjet kereste es Ocsa kornyeken tegnap esett.