80 gyermeket ajánlottak fel a Magyar Anyák Orbán Viktornak születésnapjára, értesült az MTI.

201305-orbszul.jpg

A tömeges szülésre pénteken egész nap fog sor kerülni. „Én egy hármas és egy négyes ikerpárral készültem erre a csodálatos napra, hogy szimbolikusan, mint a hét vezérnek, tudjak életet adni. A miniszterelnök úr is ezt teszi velünk, hát mi visszaadjuk. Életet az életért” – újságolta Vértesmenti Csenge, kismama.

A boldog gyermekzsivajra már az Országházban is felkészültek, hiszen a Szent Korona vitrinje ezen a napon inkubátorként működik majd az elsőként születő csecsemő részére, aki a látogatók befizetéseit viheti majd haza a nap végén.

39 KOMMENT

  1. Már megint ez a magyarosch kishitűség!
    Mi az hogy 40 anya szül 80 gyermeket? ….hát csak ennyi a magyar virtus? pont most amikor …mi?
    NEM és NEM!
    Nem 40 anya szül 80 gyermeket …HANEM 80 de akár 100 anya szül és nem holmi 80 gyermeket hanem 100! …de mit 100-at ,120-at!!!
    Mert Magyarország jobban teljesít! Kedves NER-es polgártársak szüljünk gyermeket!!! … Mi mindannyian! Magyar nők és magyar férfiak szüljünk gyermeket! …nem százat, de ezret akár!!! … a Mi Victorunk dicsőségére! Hajrá magyarok, Hajrá Magyarország!

  2. 40 év
    40 év csak harmadannyi, mint ahányat ÉLNI KELL,
    Rád vár még sok szép élmény, amit neked LÁTNOD KELL.
    NE búsulj, csak legyél boldog
    Sokan szeretnek most téged.
    Jövőre, majd még egy évet
    Öregedni SZÉP LESZ.
    (donerika.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1091737)
    És itt kiváló ajándékok a szülinaposoknak
    http://www.unnepekaruhaza.hu/index.php?stilus=wtermresz&tid=15515
    Remélem nagy népi buli lesz sok sörrel.

  3. Orbán Viktor még mindig miniszterelnök lesz, amikor már a Hírcsárda rég a feledés homályába merül majd. Erre a humornak nevezett balliberális idétlenkedésre egyre inkább nem kiváncsi senki.

  4. Tisztelt, nagyon furfangos Hírcsárda!
    Demográfiai feladványuk megfejtése: a: nemzeti hárem, b: 29200, c: 342.
    Levezetés: (nem kérték, de mit lehet tudni)
    Ha 40 anya egy nap alatt 80 gyereket szül, akkor egy év alatt 29200-at,
    szökőévben persze nyolcvannal többet. Hurrá!
    A magyar lakosság teljes ujjászüléséhez 342 évre van szükségük, + 27% áfa.
    A szülőcsatorna használati dijat, és a hálapénz felét elengedik.
    A logicusossan gondolkodó, felsőfokúlag alapképzett, alapfokúan magyar nyelvvizsgálatlan
    emberben – mint példáúl én ugye – felmerül az adektriviált, kommunikációs kérdés-válasz özön:
    1. Miért csak negyven anya van magyarországon?
    Metrikusak, whitworthok, szárnyasok, hatlapúak, esetleg lencsefejűek?
    2. Megérett a meggy? (innentől step(-1)-el van rím-ellés)
    3. Csipke, bokor, (,).(vessző, érted? :-), :DDD) Ez kúrváúl humoros. Nem? Jóvanna!
    4. Hová mégy? Ott egy légy! És mind bekapta egyszerre – meg a romlott kolbászt – de
    nem a pumpát, mint ahogy az ivartalan méhecskéknek mesélik.
    Fel nemzet a legközelebbi, ajándékozó, össznépi, gruppen akcióra, amely előre megfontolt
    szándékkal, csoportosan lesz elkövetve a Vérmezőn, 2013. augusztus 31.-én.
    Na az lesz az igazi születésnapi buli! Ösztönző köszöntőt dörög Kövör Löszlö.
    Előtte persze várnak mindenkit a párválasztó, nemi felvilágosító, alkalmasság-felülvizsgálati,
    teljesen ingyenes, önköltségtérítéses, állami rendezvénysorozatokra, a piros lámpáknál.

  5. A képen a művi vetélés legújabb, audiovizuális módszerének ellesett pillanata.
    A szoba másik oldalán, az ággyal szemben, és a plafonon is ugyan az a kép van kirakva, hiába fordítja el a fejét az asszony.
    A hangszórokban Orbán összes beszédei hallatszanak, random sorrendben, folyamatosan.
    Amennyiben nem indul meg a szülés, akkor Orbán élethű viaszfiguráit állítják az ágy köré, mindhárom irányból.
    Ha ez sem segít, akkor marad a Matolcsizás.

  6. Ne legyél kishitű a Párt erejét illetően! A HírCsárda posztolói és kommentelői (te nem, ne aggódj, te trafikos leszel vagy párttitkár) már rég börtönben lesznek, mikor még mindig Orbán Viktor lesz a Magyar Népköztársaság örökös elnöke.

  7. A múlt héten a kormány megtartotta a zenés-táncos ismerkedési esteket, a tervek szerint így pont a Nemzeti Ünnepünkre, augusztus 20-ára várható a tömeges gyermekáldás. Mert a Magyar Anyák jobban teljesítenek!

  8. @szpal: Akkó már meg is van a Széles-féle videjoton tévékból és ikarus alkatrészekből újrahasznosított, Örök Életet A Kedves Vezetőnek, fun-tázia nevű szerkezet, amibe csak O.V. fér bele? A mindenit, sőt időutazni is fog a O.V., mert könnyebb úgy jósolni és közmondani, hogy látta a múltat, jelent, s jövendőt!

    Egyébként meg 3 azaz három a Magyar Nemzeti Igasság, tehát 40 anya minimum! 120+ÁFA mennyiségű gyermeket hozhat a világra és punktum!

  9. @Lencsés István: Putyiiii, anyád nem készül? neked már vasalja a kardigányt? esetleg sücc egy Történelmi Nagy-Magyarország alakú kenyeret, amelyet a Vezér képe ékesít? Megszegésekor pedig az Alaptörvényt fogja lejáccani? Ha meg is kened a szeletet, akkor átvált NAV üzemmódba, hogy aszongya: “Remélem a nyugtát fel tudja mutatni NER-társ!”

  10. @anonim geci: 1 . Nem hazudok . 2 . Gegi ? 😀 Szerencsétlen . 😀 3 . Mai nick vagy , csak azért regisztráltál így mert neked is fáj az igaz , de már rögtön az első hozzászólásoddal beégtél , mint a rongy . 😀

    @nincs_itt: 1 . Nem vagyok ” Putyiiii …. ” 2 . Mondatkezdés nagybetű . 3 . Én magam szoktam vasalni . 4 . Ilyen nincs hogy . : ” sücc , lejáccani , aszonygya …. ” . 5 . Nincs Vezér .

  11. Némmá, még mindig nem tud írni rendesen Pittike. 🙂

    (1 . Nincs olyan hogy : “némmá” 2 .Nem vagyok Pittike 3 . Kurva gyenge az iróniád . Nem kéne fosva hazudni mint itt mindenkinek , mert ÉN tökéletes vagyok nem úgy mint TI ! 4 . ORBÁN VIKTOR a MAGYAR NÉP jótevője , és ti nem tudtok viccet kitalálni , mert azt csak ÉN tudok de nektek soha nem fogom megmutatni mert nem érdemlitek meg , mivel ti KOMOLY DOLGOKKAL PRÓBÁLTOK viccelni, de fostok, anonim gecik vagytok. 5. Ha még egyszer le Pittikézel ma akkor nem fogok ma már rád reagálni ! )

    (Jó voltam Lecsósnak? 🙂 )

  12. @Lencsés István: A szóközökkel való írás érdekes, mi betűket szoktunk használni. Na de várj, kipróbálom:

    Azt akartam írni odafent, az e fölötti sorban, hogy Chernelházadamonya egy gyönyörű kis falu, de te ott sosem fogsz járni, de nem olvasható, úgyhogy mindegy. De Pusztinában sem. Na csók.

    Jössz pityedárézni valamelyik este a fonóba?

  13. @Teremb ura: Vas megyében csak KÖRMEND ami jó . Romániába meg soha nem fogok menni . Csókolgasd azt aki szintén buzi , mint te , ugyanis én nem vagyok az , nekem menyasszonyom van . Ilyen nincs . : ” …. pityedáréz …. ” . Nem járok fonóba .

  14. @Lencsés István: Ki mondta, hogy Te buzi vagy? Lol. 🙂 Az, hogy van menyasszonyod, az semmit sem zár ki, csak magyarázkodás. Van olyan, hogy pityedáréz, csak tanulatlan tuskó vagy.Ha a pittyedáré jobban tetszik, akkor azt nyomjad.
    Körmend az jó, végre valamiben egyetértünk. De az is csak elől nagy betű. Ja, és nem csak Körmend jó.
    Kicsit kocka vagy, mi?

    Hová tűntél amúgy? Hiányolnak a szomszédos gumiszobából!

  15. Remek!! Ha az ilyen Lencsés, Szpal stb. félék itt vannak, olvassák, kommentelik és ilyen indulatokba verik magukat, akkor a Hírcsárda nem működik hiába … és valószínű túléli őket … 🙂

    Csak így tovább 🙂

  16. @Teremb ura: 1 . Te mondtad , ne hazudozz . 2 . Lol ? :O 😀 Na ez a szinted a tini szint . 😀 😀 😀 + 😀 Szánalmas sajnálni való anonim foskupac vagy . 😀 3 . Az hogy menyasszonyom van az tény , te szerencsétlen . 😀 4 . Nincs ilyen hogy . : ” …. pityedáréz …. ” , de hazudozz csak tovább , sokáig így ebben a formában , már úgy sem tehted meg . 🙂 😉 😀 5 . A rólam kialakított véleményed , ami hazugság nem érdekel . 6 . KÖRMEND azért csupa nagybetű , mert tisztelem , de te ezt nem értheted …. 7 . EMBER hogy lehet kocka ? 😀 Van még lejjebb te fos ? 😀

  17. Keresd meg, jelezd, hogy hol. Pontosan idézz. Köszi!
    Nem ez a LOL szint, hanem Te. Fossal való folytonos jöveteled két dologra engedhetne következtetni: Vagy nem jó a székleted, vagy azzal foglalkozol. Nem tudom. Az, hogy van egy menyasszonyod a képzeletedben, az semmit sem bizonyít. Messziről jött ember azt mond, amit akar. Bizonyítsd be. 🙂 Pityedáréz, más néven pittyedáréz van, ha körmendi vagy, menj el Korbacsics Tiborhoz, kérdezd meg tőle. Sosem ismersz be semmit, amit más mond. Tehted? Írj rendesen, legyél oly szíves! 🙂 Kiabáld, hogy emtée, emtée, szurkolj, de nem nagyobb betű, mint a többi, mert az gyengeelméjűségre enged következtetést.
    Basszus, lehet, hogy egy autistával vitatkozom… sosem fogom meggyőzni.

    Te véletlenül nem Dr. Mogács vagy? 🙂