Átértékeli a kormány a közfelháborodást keltő trafikpályázatok eredményeit. Elég lehet, ha valakit Viktornak hívnak, vagy szereti Ákos zenéjét – jelentette be Lázár János.

201305-lazi.jpg

„Rájöttünk, hogy nem válogattunk elég körültekintően, és olyanok is elveszíthetik a megélhetésüket, akik egyébként ránk szavaznának” – jelentette be a trafikpályázat átértékelését Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Hódmezővásárhelyen, miután leellenőrizte, hogy távollétében is ugyanúgy folynak-e a dolgok a városban.

A kormány terve a felháborodás láttán módosult: a megismételt pályázaton így elég lehet a koncessziós jog elnyeréséhez, ha valakit Orbánnak vagy Viktornak hívnak, ha tiszteli Ákos zenei munkásságát, ha lájkolja a Fidelitast a Facebookon, vagy ha Pistának jó lesz és/vagy egyiptológia szakra jár.

„A pályázaton 20 extra pontot kap majd az, aki legalább 30 éve trafikosként működik, 150-et pedig az, aki az előző körben is nyert. Ráadásul most nagyon oda fogunk figyelni, a helyi frakciók által jóváhagyott listákat a kormány delegált emberei is átnézik majd” – zárta ki a visszaélés lehetőségét Lázár.

16 KOMMENT

  1. További változás lesz, az új pályázókra vonatkozóan: tekintettel arra, hogy Lázár János 10%-os, Orbán Viktor pedig 12%-os árrést szeretne, ezért az új árrés 22%-ra változik.

  2. Egyébiránt, Lázár Jánost a szájában cigarettával ábrázolni nem súlyos bűncselekmény, az aktuális (komment küldése pillanatában 4.0) Alaptörvény szerint?!

  3. ez a lézerdzsoni sztem át fog esni a vakkomondoron !

    amugy a kormány hibái mögöt bajnai ál !
    demitkeresoszkópéter a vízerben !

    amugy jol álna neki a cigi…
    optikailag rövidebbnek láccik az ora…
    ami az utóbi időben sokat hoszabodot….

  4. a kormány beismerte a hibáit egyben kéri a lakosság türelmét…
    a pájáztatáshoz is gyakorlatot kell szerezni, a másodikban már kevesebb hiba lesz
    a haramadikban szinte nem is lesz már hiba…

    ennek a gyakorlatnak a mexerzése, tekintve hogy 20 évente van csak pájázat
    úgy lehetséges hogy a kormányzást a tistztesség és becsület pártyára (fides) re bízzák
    még 60 évre… a bizalmat köszöni előre a fides

  5. @ornagy50: nem mered fojtatni mi? 1/2sz hogy feljelent…

    nincs lázárblokkolód?

    amugy most nekem sincs… mer nagyon lassít a proxi szerver…

    így most csak anynit, hogy drlézerdzsonni nagyon kedves szerény színypatikus embör…

  6. Egyébként nem értem, mi történhetett.
    Simán csak össze kellett volna fésülni a Kubatov-listával, és a metszet győz, a többiek a lecsóba. A Fradi-meccs miatt nem figyeltek, vagy mivan?

    Bár akkor meg az lehet a gond, hogy még több trafik lett volna, mint ahány most van, és kevesebb jutott volna a CBA-s meg a Continental-os haveroknak.

    Az a kérdés, hogy azt a kormányt utáljuk-e jobban, aki a maffiával haverkodik, vagy azt, amelyik maga a maffia?