Bajnai Gordon szerint az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének az arra legalkalmasabb politikust kell megtalálni, bármilyen módszerrel.

krisztobal.jpg

A jelöltet ellenzéki források szerint mind az élők, mind a holtak körében keresik, hiszen ha találnak alkalmas, de már elhunyt jelöltet, azt a Soros Alapítvány és szabadkőműves barátaik segítségével feltámasztják, annál is inkább, mivel így könnyebb lesz őt irányítania a Tel Aviv-Lőcse-Szingapúr-tengelynek.

A keresésre bevetettek már brit miniszterelnök-kereső vérebeket, amelyek Margareth Thatcher kiválasztásában is segédkeztek, de az Ezo tévé tisztánlátói, tisztán érzői és tisztán ízlelői is bekapcsolódtak a műveletbe. Ez utóbbiak testnyalással tudják kiválasztani azt a jelöltet, aki a legalkalmasabb az ország vezetésére.

16 KOMMENT

  1. @ezanicknevem: Nem.Egy.Működő rendszerünk már megtalálta az örökös ellenzék örökös Mini.elnök jelöltjét 2010-ben. Továbbá a Nem.Ügy. kormánya már a Nem.Konzultációt is lefolytatta Kövér Lászlóval, aminek során föl sem merült a jelöltsége.

  2. Most, hogy ellenzékünk Mini.elnök jelöltjének személyét tisztáztuk, szükségesnek találtatott kiválasztani az ellenzék mezének a színét is:

    propeller.hu/itthon/2676584-bekemenet-logo-nep-valaszthat-szint

    “Színvariációkat készítettünk a Békemenet logóról, mert sokan kifogásolták a piros színt, bár sokan meg is védték, mondván, hogy a nemzeti lobogó első színe is piros. De most itt van pár lehetséges színváltozat, kíváncsian várom a véleményeket.” – írja Bencsik András Nem.Egy.Működő ellenzékünk vezéralakja.

    Segítsünk megtalálni az ellenzék egyetlen esztétikus színét – valahol a piros és a sárga közötti spektrumon!

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=586179968073775&set=a.414268165264957.100741.407232962635144&type=1

  3. Állítólag Tihanyi Tamás lesz a kampánymenedzser(távgyógyító,tisztán és gyengén látó) és Németh Sándor(Hit gyülekezete) pályázik a külügyminiszteri pozícióra.Akit csak megérint,összeszarja magát,úgyhogy Putyinéknak fel kell majd kötni a dupla pelust.A Fidesz is mozgósítja tartalékait,úgyhogy a Brazil utcagyerekek is megkapják az állampolgárságot.A Vatikánban is készülnek(állítólag),Jorge Mario Bergoglio fog hálaimát rebegni mélyen tisztelt miniszterelnökünk lelki üdvéért,majd Lázár úr egy maratoni gyaloglással zárja a kampányt.A Jobbik egyenlőre nem nyilatkozik,mert ahogy a Csárda is megírta,az erősödő antiszemitizmus miatt,jelenleg Izraelben tartózkodik!

  4. A méltatlanul hanyagolt, ám tradicionális magyar jósmódszerrel, az ún. pohárfenekére-nézéssel én már meg is találtam. Hamarosan szabadul is, a neve Zuschlag János. Amellett, hogy élő szimbóluma a rezsim embertelen terrorjának, egy-két jól sikerült viccel még a Jobbik bázisának egy részét is képes lehet megszólítani.