Az emberi erőforrások minisztere szerint a kultúrpolitika egyértelmű sikere, hogy az előadásokra be tudták csalogatni a kultúrára egyébként nem fogékony baloldali nézőket is.

alfoldi vidnyanszky.jpg

„Az összes előadás teltházas, a siker jól mutatja, hogy szemléletváltozásra volt szükség a kultúra terén” – mondta Balog Zoltán, majd hozzátette: sajnálja, hogy Alföldi Róbert egyéb homoszexuális elfoglaltságai miatt már nem tudja júliustól vezetni a folyamatos anyagi és kritikai sikereket elérő intézményt. Mindemellett reményeinek adott hangot az új igazgató, Vidnyánszky Attilával kapcsolatban.

„Minden hónapban kirúgunk majd valakit, aki meleg, így biztosítjuk a színház folyamatos népszerűségét” – mondta a miniszter, majd mindenkit megnyugtatott: a tárca tervei szerint hamarosan végetér a sorbanállás a jegyekért, mivel az árusítást átveszi a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, és sokkal hatékonyabban végzi majd, mint a liberális értelmiségiek.

18 KOMMENT

  1. Most olvasom a Wikin, hogy Balogh elvtárs betanított esztergályosként dolgozott a Diósgyőri Gépgyárban.
    Ez tök jó, mert már azt hittem, hogy semmihez sem ért!

  2. “2010-től a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára”
    Micsodának az államtitkára?
    Ha valaki tud olyan emberről ebben a kibaszott országban aki bárhonnan bárhová is felzárkózott volna, kérem jelezze!
    Amíg viszont nem hallunk ilyen emberről, államtitkár elvtárs, kérem, szégyellje magát. És a kibaszott fizetését se vegye fel, ha lehetséges.

  3. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    Segítek rajtad:

    “Három hónapja Orbán Viktor áll a vezető politikusok népszerűségi listájának élén, de a köztársasági elnökké választott Schmitt Pál felzárkózott szorosan mögé – idézte a Medián szeptember eleji országos közvélemény-kutatásának eredményeit csütörtökön a hvg.hu.”
    2010. szeptember 23. 14:51

  4. @Dour ®: Nem lennék meglepődve, ha kiderülne, a Fidesz kormány fele a pályáját betanított favágóként kezdte volna. A kormányzásuk stílusjegyeiből gondolom…

    (Elnézést az igazi favágóktól, kőkemény, tiszteletet parancsoló munka, néha én magam is próbálkozom vele.)

  5. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Igen, de onnan is kirúgták!
    Házigyóntatója volt Viktornak utána.Igaz, hogy református, de ez unortodox református.
    Viktor amúgy most lopott el 3,88 milliárd forintot az amerikaiaktól.
    2062-ig a Miniszterelnökség kezeli a Friends of Hungary alapítvány pénzét.
    Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere így ülteti át a gyakorlatba az erkölcs, a hit, a kultúra fogalmát. Megtanította a testvérét is halat fogni(lopni).

  6. Már Kokinkínában is tudják, hogy Magyarországon egymást érik a botrányok és válságok. Amikor megkérdeztek efelől, felvilágosítottam őket, hogy ez a gazdagság jele. Mutassanak még egy országot, ahol ilyen naprakészek botrányügyileg! Szerintem az Országház alagsorában működik egy titkos Botrányügyi Minisztérium.