201211_bajnai.jpgObjektív tájékoztatást ígér levélben a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

„Bajnai pöcse olyan kicsi, hogy egy kommunista” – kezdődik az az információs kiadvány, amelyet a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) küld ki a következő hetekben a magyar háztartásokba. A szervezet alapítója, Csizmadia László tájékoztatása szerint a 10 oldalas kiadványban a politikust „faszorrú majomként” ábrázoló karikatúrák szerepelnek majd, de grafikonon ábrázolják az elmúlt nyolc év kanonikusnak szánt, 6+2-es felosztását is.

„Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy valaki úgy térjen vissza a politikába, hogy előtte nem számolt el a múltjával” – írta a tervezetre reagálva többek között Martonyi János, Pintér Sándor és Kerényi Imre.

A CÖF az alapító elmondása szerint a nyomtatási és postaköltséget nem állami pénzből, hanem azokból az adományokból kívánja állni, amivel az ország munkavállalói „Nagy, Közös Ügyünket” támogatták. 

25 KOMMENT

  1. Nyugodtan mehetne állami pénzből. Az objektív tájékoztatás mindannyiunk érdeke.

    A nemzeti konzultációban ki kéne térni rá:
    789. kérdés
    Sokak szerint Bajnai Gordonnak nem lenne szabad elindulnia a választásokon, mások úgy vélik, hogy választásokra sincs szükség. Ön mit gondol?
    – Bajnai az IMF helytartója. Húszezresekből sodor jointot, és a NER szövegével gyújtja meg. De ő többet akar: nem nyugodhat, míg gyarmattá nem leszünk.
    – Bajnai nem más, mint Gyurcsány gumimaszkban. Ezért nem látni őket együtt sose.
    – Bajnai teliholdkor farkasemberré változik, és megszorításokat okoz.
    – Bajnai szombatonként fekete kakast (ha az nincs, akkor nyugdíjast) áldoz egy Rákosi-szobor előtt.
    – Nem tudom megítélni. (Ha ezt választja, kérjük írja a pontozott vonalra nevét és lakcímét.)

  2. Pénz nem számít alapon mellékelhetnének minden kiadványhoz egy multimédiás lemezmellékletet, amin Bajnai Gordon hamisan és folyamatos szövegtévesztéssel énekli az Internacionálét.

    Viszont, ha a a kiadvány -nyilván csak a 2/3 önmérséklete és alázata miatt- mégis mindössze 10 oldalas lesz, javaslom a jobb helykihasználás és ütősebb mondanivaló érdekében a cím kibővítését az alábbira:
    “BAJNAI METÉLT PÖCSE EGÉSZEN APRÓ PIROSKA!”

  3. Ha a lejárató kampány nem jön be, még meg lehet próbálkozni a Deutsch Tamás EP képviselő által tökélyre fejlesztett ún. eljelentéktelenítés módszerével is:
    “Ki a fasz az a Bajnai Gordon?!”

  4. A Nem. Ügy. kormánya nevében cáfolom a Hírcsárda sugalmazását, miszerint Martonyi János, Pintér Sándor és Kerényi Imre nem számolt volna el a múltjával!

    Mindenekelőtt leszögezem, hogy egészen más az, ha valaki a kommunista diktatúra kényszere alatt megtörve kénytelen megalkuvásra a kiváltságai érdekében, és az, ha valaki huszonöt évvel később, immár szabad akaratából viselkedik felelősségteljes államférfiként, mindezzel teljesíthetetlen, hamis elvárásokat gerjesztve a jövő kormányfőivel szemben. Tehát Bajnai és a Nem. Egy. Működés Rendszerének említett tagjai nem említhetők egy lapon!

    Emellett hamis is a Hírcsárda sugalmazása, mert az említett urak pontosan elszámoltak már a múltjukkal, négyszemközt. A politikába való visszatérésük és ottragadásuk pontosan a múltjukkal való elszámolás és törlesztés része Mini. elnök úr felé!

  5. A hírhez kapcsolódóan:
    Papcsák Ferenc Fideszes zuglói polgármester egy kiváló ember és hazafi!
    Ahogy a “sas nem kapkod legyek után”, SZERINTEM neki is méltatlan az anonim (csak az adófizetők pénzén a Rendőrség/Ügyészség/Bíróság/TEK által később beazonosított) kommentelőket feljelentenie.

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/10/a-hir24-kommenteloit-is-feljelentettek/~~fokusz

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598700

  6. “.. „Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy valaki úgy térjen vissza a politikába, hogy előtte nem számolt el a múltjával” – írta a tervezetre reagálva többek között Martonyi János, Pintér Sándor és Kerényi Imre ..”

    :))))) nagyooon jo:)

  7. Gyurcsány ( lúdtalpú) Gordon és Bajnai (fletó) Ferenc félelmükben megváltoztatott névvel, a következő megszorításokat vezetné be, ha mi a nemzeti összefosás fór rum nem akadályoznánk meg. 1. Megadóztatná azokat a magyar embereket, akik a bankokba tartják pénzüket. De mi: Nem engedjük a bankokat, megadóztatását akarjuk! 2. Nem kapnának állami nyugdíjat, akik nem magánnyugdíjpénztár-tagok.De mi: Nem adunk 3 ezer milliót azoknak, akik nem magánnyugdíjpénztár- tagok. 3. A pedagógusoknak nem emelnék a fizetését, de napi 24+1 órai munkát adnának nekik. Ez az új, -baloldali -ped él. mod. Mi: több pedofilt az oktatásba! 4. Megadóztatná a minimálbéreseket, a felső tízezer adóját 16%-ra emelné. Mi: nem adunk minimálbért a felső tízezernek! 4. Elkergetnék az IMF-et, mert korrumpál azaz pénzt akar adni. Mi: Szeretjük az IMF-et, de nem kérünk belőlük 5.Földet akar adni a műkörömépítőknek és Felcsút polgármesterének. Mi: nem adunk csak a műkörműeknek, és annak a polgármesternek aki Felcsút első embere, valamint akik nem velünk vannak.6. Matolcsyt akarja gazdasági miniszternek! Mi: Nem adjuk Matolcsyt. 7.Több keleti szelet szeretnének. Mi: csak nekünk van keleti szelünk.8. Minden határon túl állampolgárságot! Mi: csak a magyaroknak és a kínaiaknak adunk. 9.Nemet mondana a jogállamra! Mi: nem engedünk a jobb államra kokikat adni.10. Több stadiont! Mi: Csak egynél több stadiont építünk.

  8. Tyohh, az ilyen hozzászólásokért 60 éve még házhoz jött a Civil Összefogdosás Fóruma, és satuval folyt a tökbetakarítás. Gyomor-Korgeában és sok más helyen még ma is a legfőbb érték a zember és ennek megfelelően kulcsra zárva vagy hűtve a föld alatt tartják. Ezt azért írom, hogy becsüljék meg azt az áldott jó embert, aki ma éjt nappallá téve … az ország szekerét … értünk fáradoz … szebb jövőnkért … tyohh, a többit elfelejtettem, olyan régen volt.