201210_keno.jpgA számos hosszú hétvége és a közhangulat javítása érdekében időközi Kenó-sorsolást tart a Szerencsejáték Zrt.

A sorsolás különlegessége lesz, hogy a szelvényen nem szereplő, de hazánk történelmi fejlődése szempontjából jelentős számokat is kihúznak majd. Selmeczi Gabriella leginkább az 1956-os és az 1989-es számot várja, hiszen ezeket ő maga is gyakran használja, így ismerősként köszöntheti őket.

Áder János a Kenó-számok közül kiemelte: 3, 78, 13, 43, 64. A kormányszóvivői iroda is közleményben gratulált előre a váratlan nyerteseknek, akik nyereményüket 90+60 napon belül kaphatják meg, amennyiben marad.

6 KOMMENT

  1. A nemzeti jelleg erősítése céljából a számokat nem az ún. hardveres valódi véletlenszám generátor (HW TRNG) alkalmazásával húzzák, hanem Orbán Viktor fogja személyesen meghatározni, hasraütéses, ún. Kubatov-módszerrel.

  2. “Kenó-számok közül kiemelte: 3, 78, 13, 43, 64”

    Messziről bűzlik, hogy ez egy álhír, ezek (az állatok) vannak annyira unortodoxak, hogy kihúznak néhány 80-on felüli számot is.

  3. @Adofizeto:
    Hmmmm…….
    Lehet, hogy kiplakátozzák, hogy az Ájemef követelte a számokat.
    ” hazánk történelmi fejlődése szempontjából jelentős” mindenvédelmi szóvivőt is kihúzhatnák már.
    Legalább egyszer …..

  4. Felháborító!
    Korlátozták munkájában Ungár Anikót!
    Kártyatrükköt csak akkor mutathat be, ha a “válasszon egy lapot” felszólításra a felszólított bemutatja 24 óránál nem régebbi, közjegyző által hitelesített regisztrációját.