rosenberg.jpgAz autópálya parkolóban felejtett kislány után ezúttal autóját veszítette el egy osztrák házaspár.

Herr és Frau Hasenhüttel a mosonmagyaróvári benzinkutat egy 10 literes savanyúsággal hagyták el, autójukról teljesen megfeledkezve. Közepes tempóban sétáltak fel az M1-esre, majd 40 román kisbuszt megelőzve egészen St. Pölten-ig gyalogoltak, ahol megálltak kávézni egy Rosenbergerben.

Amikor 32 db promóciós csészét próbáltak a parkolóban az autójukba tenni, akkor vált gyanússá, hogy Adolf névre keresztelt A osztályos Mercedes-ük hiányzik. A magyar rendőrség megnyugtatta a házaspárt, hogy az autójuk már biztosan egy meleg, fedett helyen van valahol a Kisvárda-Kijev tengelyen.

A parkolóban-felejtő-osztrák-tendenciát pszichológusok Ausztria olimpiai eredménytelenségével, Falco halálával, és Schwarzenegger indokolt félrekúrásaival magyarázzák.

12 KOMMENT

  1. Ez olyan megható ….
    A savanyúságnak köztudottan serkentő a hatása a bélműködésre, de nem mentesít a gyorshajtási bünti kifizetése alól.
    Meg különben is….
    Miért menetiránnyal szemben?

  2. Kevesen ismerik fel, de ez egy tipikus paranormális jelenség.
    A Bermuda háromszögben vannak ilyenek.
    Az uborkásüvegbe zárt Center 900 zónaidő, és a mercedes
    utasterébe záródott Beck 600-as időzóna ütközéséről van szó.
    Ennek kiegyenlítődése okozta a tér olyatán görbülését, ami a házaspárt
    Sankt Pöltenbe repítette.

  3. Az igazság, ami odaát van, az az, hogy beleragadt a kezük az uborkásüvegbe.A kinézett méretes ubit egyikük sem akarta elengedni.
    Nem tudtak beülni a kocsiba, ezért gyalog indultak haza.

  4. Adolf, a kék “A” osztályú merci szerint,
    olyan lábszaga, és hájas, büdös segge volt ennek a két embernek,
    amit nem bírt tovább elviselni, és megszökött Csernobil felé.
    A többi csak mese.

  5. ÉRTHETETLEN és GYANÚSAN IDIÓTA cikk, szenzációvadász hazugság!

    1: Mosonmagyaróvár – St. Pölten közti távolság 158 kilométer. Én ezt a távot pihenés nélkül(max. vécé, pia) nélkül kb. 16 óra alatt teszem meg. Egy nyugdíjas házaspár(de főleg a tehén a képen), egy 11-12 kilós üveggel minimum 2 nap alatt, azaz éjszaka is!
    2: 10 literes savanyúságot max. éttermek vásárolnak, a teszkóban a legnagyobb tétel is max. 3 literes. Benzinkúton amúgyse árulnak savanyúságot! Hacsak nem éppen ellopták egy étterem konyhájából.
    3: Autópályán TILOS gyalogosan közlekedni! 158 kilométert legyalogolni és egy k***a motoros rendőr, vagy egy jóérzésű autós sem állt meg nekik?
    4: Ezt magyarázza meg nekem valaki: “40 román kisbuszt megelőzve”! Hacsak nem parkoló járművekről van szó: 158 kilométernyi autópályán, a pihenőkben parkoló román kisbuszokat összeszámolva kijöhet a 40. De meg is számolták? És ha néhány elindult ugyanabba az irányba majd odébb újra lepihent akkor 2-szer is beleszámolták?
    5: Le-és felhajtók. Van azért jópár azon a 158 kilométeren. Itt megszűnik a leállósáv, és az autós/kamionos amikor ráhajt az autópályára vagy elhagyja azt, a legkevésbé sem számít gyalogosokra.
    6: Több autópályaszakaszt is érintettek, tehát legalább 4-szer használniuk kellett a le-és felhajtókat is. Ezek többnyire egysávosak és nehezen beláthatók. Ha itt gyalogol valaki azt garantáltan elgázolják!
    7: “A magyar rendőrség megnyugtatta a házaspárt…”: nem is keresték? Minden benzinkúton van pár tucat kamera, ha az esetleges tolvajt nem is azonosítja a felvétel, azt azért látják hogy milyen rendszámú kocsiból szállt ki. Kulcs nélkül amúgyis esélytelen(immobilizer), a lopómódszerek pedig forgalmas helyeken nem működnek.
    8: “32 db promóciós csészét”: Ausztriában nem hülyítik promóciókkal a népet, tisztességes árat kérnek minden szolgáltatásért amiért jogosan elvárják hogy tisztességes szolgáltatást nyújtsanak. A filléres gagyi kínai promóciós áruk, álnyeremények csak a szoci országokban keresettek.
    9: Na ez lett volna hogy St. Pölten-ben nincs Rosenberger. De van! Csak épp nem ez volt az első állomás ahol “megálltak” a 158 kilométer alatt. Ha ilyen skótok hogy eltesznek 32 darab nyereménybögrét akkor máshol is vettek valami szuvenírt a nemlétező 10 literes savanyúság mellé…

  6. Tizenkét magyar fiatalember, a rendörséggel némilveg együttműködve,
    tömegesen gyüjtötte össze a parkolókban felejtett márkásabb autókat.
    Inkább, minthogy feltörje őket valaki.
    Gondoskodtak az elszállításról, és a tárolásról.
    Az elárvult, immár gazdátlan autóknak aztán új gazdit szereztek.
    Mindezen jótevői cselekedetet teljes titokban végezték.
    Mélyen megható a viselkedésük, állami támogatásra méltó.

  7. “Herr és Frau Hasenhüttel a mosonmagyaróvári benzinkutat egy 10 literes savanyúsággal hagyták el, autójukról teljesen megfeledkezve.”

    Tehát a benzinkutat is elhagyták! Arról nincs semmi a cikkben. Tessék mondani, előkerült?