magyar celsius.jpgAz európai Celsius fokhoz képest Magyarország Celsius foka erősödött, és ez biztató – jelentette be tegnap Orbán Viktor.

Büszkék lehetünk a magyar °C nyári teljesítményére: amíg Európában 30-32 Celsius fok körüli a hőmérséklet, addig nálunk akár a 40 °C-ot is elérheti, ami azt jelenti, hogy a magyar °C az európaihoz képest 1,2-1,3-szorosára erősödött” – hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve:

Magyarország bebizonyította, hogy a válságot sokkal jobban kezeli, mint az európai országok, és pénzügyi forrásaink mellett a Celsius fokainkkal is sokkal ügyesebben gazdálkodunk, sokkal melegebbet tudtunk csinálni ebben a kis országban, mint nagyobb kiterjedésű nyugati szomszédaink”.

A kormány előrejelzései szerint őszre tovább javulnak a mutatók: a derékszög várható értéke 93° lesz hazánkban.

20 KOMMENT

  1. “a derékszög várható értéke 93° lesz hazánkban.”

    Hol élnek ezek?!
    Már legalább 60 éve 93% a derékszög a magyar építőiparban.
    Legalábbis a precízebb mestereknél.
    A jobban sikerült derékszögeknél…

  2. Az ortodox Celsiust lecseréltük, és Fahrenheitben “nagyságrenddel” megelőztük a szomszédainkat. Ki az, aki kételkedne abban, hogy a gyorsnaszád meg sem áll Kelvinig?

  3. MNB-s fiúk nem hallgattak a nagy vezérre, nem vettek vissza az arcból, megvágták az alapkamatot, a forint meg elindult lefelé.
    Ha nem egy ország (enyém szerencsére nem) nyomora függne tőle, jót nevetnék rajta.

  4. Mi a válság tekintetében is élen járunk, leelőztük Európát. A munkaerő frontján is győzelemre állunk, mivel megsokszorozzuk a dolgozói létszámot. Ma elmondható, hogy több mint sokan fogunk dolgozni, számszerűsítve is Európa-szerte, beleszámítva a környező országok állampolgárait is. Ezzel is az élére állunk régiónknak. Nyugaton csak irigykedve beszélnek ezekről a teljesítményeinkről. Adóban is gondolkodunk. Most jött el az ideje annak is, hogy csökkentsük a rádióadók számát is, tőlünk független médiahatóságunk által. Továbbá kezünkbe vesszük a népünk kizsarolására szövetkezett nyugatkapitalista szolgáltató vállalkozásokat is, nem titkolva a titkosítás tényét, amely szerint 120 évre titkosítjuk azokat a ma már bevált módszereket, hogyan építsük ki a mi nemzeti tőkéseink feketegazdaságát, hogyan sanyargassák a továbbiakban, nemzetünk lakosságának embereit. A 2/3-ra eső cövekek felállításában szintén világraszóló teljesítményeket értünk és érünk el, amit Brüsszel is kénytelen elismerni. A kör négyszögesítést is mi dolgozzuk ki elsőként a világon,ennek a módszernek a lényegét is megismerve. A spanyol viaszban is elsők vagyunk.E helyen kell emlékeztetni arra a tüdőre is, amely a fazekakból dagad ki, mint Magyarország világnemzetként. Fél-ázsiai testvéreink drukkolnak nekünk. Elmondható, hogy Azerbajdzsán, Kína, külső és belső-Mongólia, sőt távolabb- keleti rokonaink folyamatosan növekvő és erősödő rokonszenve figyelhető meg. Éljen és virágozzék félázsiai világnemzetünk!-fejezte be beszédét Orbán basi.